Gyermekvasút

Vasút a javából! – Vasútismereti vetélkedő

Vasút a javából!
Vasút a javából!

A MÁV-START Zrt. vasútismereti vetélkedőt hirdet többek között  a Gyermekvasútnál szolgálatot teljesítő 10-16 éves gyermekek részére.

[box_warning]Újraindult a regisztráció! Elképzelhető, hogy egyesek regisztrációja elveszett, ezesetben nincs más teendő, csak újraregisztrálni![/box_warning]

A gyerekek a versenyben való részvétellel még közelebb kerülhetnek a vasúti szakmához, játékos formában mélyülhetnek el a vasúttal kapcsolatos témákban. A „Vasút a javából!” vasútismereti vetélkedő folyamán a regisztrált játékosok az online felületre belépve a vállalat alaptevékenységeihez kötődő szakmai (személyszállítási, vontatási és gépészeti), továbbá általános vasúttörténeti kérdéseket, feladatokat oldhatnak meg, akár a vállalatnál dolgozó ismerőseik, családtagjaik segítségével. A kérdéseket Ungvári Csaba vezérigazgató által megbízott szakértő zsűri állította össze.
A játék zárásaként 2014 novemberében, sajtónyilvánosság előtt, a legtöbb pontszámot elérők között 3 fős csapatokban zajlik majd a döntő, értékes nyereményekért, családi utazásokért.

A Vetélkedőn való részvétel feltétele, hogy a játékos 10-16 éves gyermek legyen. Ennek megfelelően a Vetélkedőre regisztrálás feltétele, hogy a játékos születési dátuma 1998. január 1. – 2004. december 31. közötti időpont legyen.

Gyertek és játsszatok velünk! Izgalmas játék lesz, érdekes kérdésekkel, értékes családi nyereményekért! Ha van kérdésed, azt a vetelkedo@mav-start.hu e-mail címen felteheted.

A vetélkedőre regisztrálni 2014. május 25-én 18 óráig lehet a http://www.mav-start.hu/vasutajavabol/ weboldalon!
Játékra fel! Vasút a javából!

[box_info]

A Vetélkedő időtartama: 2014. május 15-től 2014. november 14-ig tart. A Vetélkedő 12 fordulós, a következő ütemezéssel:
  1. forduló: május 26. – június 8.
  2. forduló: június 9. – június 22.
  3. forduló: június 23. – július 6.
  4. forduló: július 7. – július 20.
  5. forduló: július 21. – augusztus 3.
  6. forduló: augusztus 4. – augusztus 17.
  7. forduló: augusztus 18. – augusztus 31.
  8. forduló: szeptember 1. – szeptember 14.
  9. forduló: szeptember 15. – szeptember 28.
  10. forduló: szeptember 29. – október 12.
  11. forduló: október 13. – október 26.
  12. forduló (döntő): november 14.
A Vetélkedő 1-11. fordulója online felületen zajlik egyénileg, a 12. forduló személyes részvétellel történő csapatjáték 3-3 fős csapatokban.

[/box_info]

 

[quote]

Vasút a javából!

Vasútismereti vetélkedő a MÁV-START Zrt. munkavállalóinak gyermekei és a Gyermekvasutas gyermekek számára

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

  1. A MÁV-START Zrt. vasútismereti vetélkedőt (továbbiakban: Vetélkedő) szervez a MÁV-START Zrt-vel munkaviszonyban álló munkavállalók gyermekei és unokái, a MÁV-START Zrt-nél kölcsönzött munkaerőként foglalkoztatott munkavállalók gyermekei és unokái, valamint a Gyermekvasútnál szolgálatot teljesítő gyermekek (továbbiakban: Játékosok) részére. A játékban azok az iskolás (általános- vagy középiskolás) gyermekek vehetnek részt, akiknek szülei (nagyszülei) 2014. május 15-én a MÁV-START Zrt-vel munkaviszonyban álltak, illetve a Gyermekvasútnál 2014. május 15-én aktív részvétellel bírnak.
  2. A játékban való részvétel önkéntes és ingyenes. A részvétel a jelen Részvételi- és Játékszabályzat elfogadását jelenti.
  3. A Vetélkedőt szervezi a MÁV-START Zrt. A Vetélkedő lebonyolításával összefüggő, annak végrehajtásával kapcsolatos egyes feladatokat, szervezési teendőket ellátják a MÁV-START Zrt. Humán és Kabinet szervezeteinek munkatársai (továbbiakban: Szervező).
  4. A Vetélkedőn való részvétel feltétele, hogy a Játékos 10-16 éves gyermek legyen. Ennek megfelelően a Vetélkedőre regisztrálás feltétele: a Játékos születési dátuma 1998. január 1. – 2004. december 31. közötti időpont.
  5. A Vetélkedőn azok a Játékosok vehetnek részt, akik 2014. május 15-től 2014. május 25-e 18 óráig a Vetélkedő online felületén regisztrációs céllal jelentkeznek nevük, lakcímük, születési idejük, szülő (nagyszülő) neve és szolgálati helye megnevezésével, valamint gyermekvasutasként az azonosítószámuk megküldésével.
  6. A Vetélkedő időtartama: 2014. május 15-től 2014. november 14-ig tart. A Vetélkedő 12 fordulós, a következő ütemezéssel:
  7. forduló: május 26. – június 8.
  8. forduló: június 9. – június 22.
  9. forduló: június 23. – július 6.
  10. forduló: július 7. – július 20.
  11. forduló: július 21. – augusztus 3.
  12. forduló: augusztus 4. – augusztus 17.
  13. forduló: augusztus 18. – augusztus 31.
  14. forduló: szeptember 1. – szeptember 14.
  15. forduló: szeptember 15. – szeptember 28.
  16. forduló: szeptember 29. – október 12.
  17. forduló: október 13. – október 26.
  18. forduló (döntő): november 14.
  19. A Vetélkedő 1-11. fordulója online felületen zajlik egyénileg, a 12. forduló személyes részvétellel történő csapatjáték 3-3 fős csapatokban.
  20. A kiskorú Játékos (a gyermek cselekvőképtelen 14 éves korig, illetve korlátozottan cselekvőképes 14-18 éves korig) törvényes képviselője a Vetélkedőre történő jelentkezéssel hozzájárul ahhoz, hogy neve és fotója a MÁV-START Zrt. belső kommunikációs eszközeivel közzétételre kerüljön, valamint a Vetélkedő 12. fordulójába (döntő játék, továbbiakban: Döntő) kerülése esetén hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Döntő sajtónyilvánosság előtt történjék. A Játékos (törvényes képviselője) elfogadja, hogy a Döntőről készített hang- és képfelvételeket a Szervező díjmentesen és korlátozás nélkül felhasználhatja kommunikációs-, reklám- és egyéb marketing célokra, illetve a Döntőn készült hang- és képfelvételek a sajtóban megjelenjenek. A Döntő előtt a törvényes képviselő jognyilatkozatot tesz.
  21. A Vetélkedő leírása: Az 5. pontban leírt 1.-11. fordulók terminusainak első napján a regisztrált Játékosok a Szervezőtől kérdés- illetve feladatsort kapnak különböző vasútszakmai és vasúttörténeti témákban. A kérdés- illetve feladatsorokat minden esetben a MÁV-START Zrt. Vezérigazgatója által felkért szakértő zsűri (továbbiakban: Zsűri) állítja össze. A kérdésekre (feladatokra) minden esetben egyértelmű válasz adható, melynek helyes vagy helytelen volta vita nélkül eldönthető. Minden helyes válasz 1-1 pontot ér. A beérkezett válaszok helyes vagy helytelen voltát a Zsűri ítéli meg. A következő forduló kérdéseinek megadásakor a Szervező közzéteszi az előző forduló kérdéseinek helyes válaszait is.
  22. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy személyes játék-állásáról (pontszámairól) tájékoztatást kapjon.
  23. A Döntőben való részvételre azok a Játékosok esélyesek, akik a Vetélkedő 11 fordulója során szerzett pontok összesítése után a legtöbb ponttal rendelkeznek. Közülük a legtöbb pontot elérő 30 játékos kerül be a Döntőbe. Pontazonosság esetén a Játékosok között a Zsűri és a Szervezők sorsolásos módszerrel választják ki a 30 játékost.
  24. A Döntőbe került 30 Játékos a Döntő helyszínén, a Döntő megkezdése előtt nyilvánosan, sorsolásos módszerrel 10 csapatba sorolódik.
  25. A Döntő játék során a csapatok a szerzett pontszámok alapján történő besorolással I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX. és X. helyezett díjra jogosultak. A díjak a csapattagokat külön-külön (egyénileg) illetik meg.
  26. A Vetélkedő során felmerülő esetleges vitás kérdések eldöntésére kizárólag a Zsűri jogosult. A Vetélkedő résztvevői vállalják, hogy esetleges vitás esetben elfogadják a Zsűri döntését.
  27. A Vetélkedő I., II. és III. helyezett díjai belföldi családi utazásokat (2-3 éjszakás szállást, teljes ellátással) jelentenek, a IV. és V. helyezett díjai családi múzeumi belépőket és tárgynyereményeket jelentenek. A VI.-X. helyezett díjai tárgynyereményeket jelentenek. A nyeremények minden esetben a (széles értelemben vett) vasúthoz köthetők.
  28. A nyereményekhez kapcsolódó esetleges adó- és egyéb járulékfizetési kötelezettség a MÁV-START Zrt-t terheli.
  29. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a Vetélkedő Részvételi- és Játékszabályzatát a Vetélkedő teljes ideje alatt bármikor kiegészítse vagy módosítsa kizárólag oly módon, hogy a feltételek a Játékosok számára kedvezőbbek legyenek.
  30. A kapcsolattartásra kijelölt személy: Hum Krisztina kommunikációs szakértő (belső kommunikáció) tel: 01/34-75. A Vetélkedő folyamán az észrevételeket a Szervezők írásban várják a vetelkedo@mav-start.hu e-mail címen.

 

 

Budapest, 2014. május 15.

MÁV-START Zrt.[/quote]

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .