Egyéb Klub Programok

Egy a Puklinak!

Az április 30-ra meghirdetett HüviLiga – Fociünnepet, a HüviAréna játékra alkalmatlan állapota miatt, legnagyobb sajnálatunkra elhalasztjuk!

 

Azért nem semmi szezont zártunk!

Idény eleji formáról szó sem lehetett, rögtön komoly rangadót vívtunk az első fordulóban. Ellenfél: a Nedv.
Mi meg csak csúsztunk (azt nagyon) és másztunk, bevetettünk sok jó játékost, jött Zsíros Bödön, a ritkán tegeződő Gengszev ön, cserénk pedig Nincsen. S az öreg Gundel-Takács Gábor egykori kívánsága teljesült: talpon maradtunk és legyőztük a Nedvet.

Majd jött a farsang, vele együtt pedig a reggeli edzést tartó Old Boys, valamint egy másik kőkemény ellenfél: az elmozdíthatatlan kapu. A HüviLiga hatalmas győzelmet aratott mindkét brigád felett, a közvélemény, a Nemzeti Sport pedig már-már kezdte elkiabálni: ennek a HüviLigának nem lehet betalálni idén!

Aztán érkezett a Pukli és visszarángatott minket a földre.

Talán nehezen gondoltunk erre, hogy lesz valami, amelynek növekedése okozhat gondot nekünk. Éhezés? Szegénység? Nem. A Pukli.

A Pukli egy kemény ellenfél. Nem tudod faultolni, kiállíttatni. Minden játékosnak kétszáz százalékot kell nyújtani ahhoz, hogy szembenézzünk vele. De tudjuk, hogy képesek vagyunk rá! Segítségül hívjuk az esőmentes napokat, a szerencsét és persze saját hitünket! Legyőzzük őt!

Őt, a Puklit.

Lesz még ebben a tanévben Fociünnep a HüviArénában!

 

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .