Klub

Gasztro-klub Évzáró falás

Gasztro klub Gyermekvasút 2016-2017.
Gasztro klub Gyermekvasút 2016-2017.

Sziasztok!

Hamarosan itt a tanév vége, így hamarosan sor kerül az év utolsó Gasztro klub alkalmára. Az év folyamán rengeteg helyet meglátogattunk és megkóstoltuk több ország specialitását is, így az év végére szeretnénk titeket egy desszertes délutánra meghívni, ráadásul 3 hely közül tudtok választani:

  1. Sugar-Shop
    Ezen a helyen rengeteg színes édesség, sütemény, valamint mini torták közül tudtok választani, ráadásul egy rendkívül hangulatos beülős része is van az üzletnek!
    http://sugarshop.hu/index.html
  2. Daubner cukrászda
    A belvárostól nem messze található Budapest egyik legfinomabb süteményeit és fagylaltjait kínáló cukrászda, melynek különlegessége a rendkívül finom makaron!
    http://daubnercukraszda.hu/
  3. The Box Donut
    A belváros egyik legérdekesebb fánkozója, hisz itt nem kör alakúak, hanem négyzet alakúak a fánkok és az egyszerű csokistól, a töltött tripla csokis fánkig minden megtalálható.
    http://theboxdonut.com/

Ha megtetszett bármelyik ajánlatunk, akkor nincs más dolgod, mint szavazni június 5-ig, majd utána a JÚNIUS 9-én pedig eljönni velünk az általatok kiválasztott helyre.

Ági_Dóri_Netti_Bálint_Milán

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .