Klub

Keréklábas Klub – Első Alkalom

Új klub indul a Gyermekvasúton!

Páran talán már hallhattatok róla, idéntől több klub is indul a Gyermekvasúton! Ezek egyike a Keréklábas klub. Ez a klub várja a túrázni és biciklizni szerető természetbarát gyerekeket, vagy aki csak simán kirándulni szeretne egyet jó társaságban.

Első alkalmunkat október 14-én, szombaton tartjuk, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

De mégis mi lesz az, amire érdeklődni lehet?
Ezen az alkalmon kirándulni fogunk, mert az őszi erdő nagyon szép! 🙂 Először Tabajdon a Mezítlábas Parkot fogjuk megnézni (aki nem tudná, mi lehet ez, itt nézheti meg: http://mezitlabaspark.hu/ ), majd elkirándulunk az Alcsútdobozi Arborétumba.

A Tabajdi Mezítlábas Park egy részlete

Bár az alkalmak a későbbiekben nem feltétlen lesznek a vasúttal kapcsolatosak, de most a különösen „VB” gyerekeknek is a kedvében járunk. Ugyanis ha már ott vagyunk, akkor utazunk a felcsúti kisvasúton is.

Mit kell tenni, ha érdekel a program?
Először is jelentkezni ITT tudtok.
FONTOS, hogy a programot csak minimum 12 jelentkező esetén tartjuk meg, ezért kérünk benneteket, hogy október 10-ig jelentkezzetek.
A program napján a találkozó 7:30-kor a Déli pályaudvar pénztárcsarnokában lesz. Hozni kell 2000 forintot, ami tartalmazza az összes belépőt és vonat-, valamint buszjegyet. Legyen nálatok továbbá ebéd, kirándulós ruha, esőkabát és sok túrakedv! 🙂 Elbúcsúzni 18:20-kor fogunk a népligeti buszpályaudvaron, a felől érkező busznál.
Túrára fel! 🙂

Címkék

Törölt felhasználó

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .