Egyéb Érdekesség Kultúra Programok

Októberi programajánló

Októberi programajánló

Mint láthatjátok ti is, beköszöntött az október. Egyre később kel fel a nap, egyre jobban hűl le az idő. Sokan úgy gondolják, hogy az őszi hideggel együtt az unalom is megérkezik a házakba.
Ami szerintem egy hazugság, hiszen az október egy csodálatos hónap, ami rengeteg mindent tartogathat számunkra, ha résen vagyunk.
Itt lenne pár programajánló a kalandozni vágyóknak:

  • Bűvös Erdő- Boszorkányos Küldetés
    Vajon mi történhet egy bűvös erdőben? Az ártó és mesés varázslattal rendelkező fák élhetnek egymás mellett? Vajon megtalálod a kivezető utat vagy az erdő foglya maradsz?
    Ezekre a kérdésekre választ kaphatsz a Vajdahunyadvárában, egy interaktív kiállítás keretei között.
    A kiállítás november 4-ig tekinthető meg.
  • Kürtőskalács Fesztivál
    Immár 6. éve kerül megrendezésre ez a fesztivál itt, Budapesten. Különlegessége, hogy tényleg igazi parázson sült kürtöskalácsokat tudtok kipróbálni mindenféle ízesítésekben.
    Időpont: 2018. október 12-14.
    Helyszín: 12.kerület Gesztenyés kert
  • Ingyenes nyílt nap a Duna Arénában
    Érdekel esetleg a műugrás? Te is kipróbálnád? Ezt most október 13-án megteheted!
    A Duna Arénában sok szeretettel várják az ugrani vágyókat. Az érdeklődők, szakedzők mellett próbálhatják ki, ezt az igen élménydús sportot, tehát nem kell félni, vigyázni fognak rátok! Előzetes regisztráció nem szükséges.
    Időpont: október 13.
    Helyszín: Duna Aréna
  • Szabadulószobák éjszakája
    Szereted a szabadulószobákat? Fokoznád a játék izgalmát azzal, hogy este próbálsz kijutni egy ilyen szobából? Akkor ez a te programod lesz:
    Idén ismét megrendezésre kerül a Szabadulószobák éjszakája. Több helyszínen várnak titeket a rendezvényszervezői. A kérdés már csak az, hogy kijuttok-e?
    Időpont: október 26.
    Bővebb információ itt: https://www.szabaduloszobak.hu/ 

 

Remélem felkeltettem valamelyik után az érdeklődéseteket, jó szórakozást hozzájuk! 🙂

 

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • A Bűvös erdő – Boszorkányos küldetés kiállítás és játék egy ismeretterjesztő kiállítás, melyen a gyerekek játékos formában megismerik az erdők-mezők világát. Bővebb információ, képek az F Exhibition Facebook oldalán.