Cikkek Érdekesség Gyermekvasút Hírek Klub Programok

Gasztro élménybeszámoló: Mi a közös Budapest II. és VI. kerületében? – Avagy egy csodálatos kedd délután

Biztos sokat elmélkedtél már a fent említett kérdésen. (Ha nem, akkor se búsulj, a kérdés nem költői !?)

Mi(lyen nevezetességek) található(ak) ezekben a kerületekben? Haladjunk növekvő sorrendben, kezdjük a második kerülettel. A Google a következőket találta: Millenáris park, Pál-völgyi Barlang, Gyermekvasút, Apáthy-szikla… Álljunk csak meg! A Gyermekvasút elléggé ismerős, nem? De!

Milyen programok vannak a vasúton belül? Vannak NVP-k, CSP-k, táborok, túrák, szolik és még klubok is. De nem véletlenül hagytam a végére a klubokat, ugyanis most a Gasztro Klub előző alkalmáról írnék pár sort.

Na de hova is mentünk azon a napsütéses kedd délutánon? Addig biztos, hogy Budapest volt a célpont. Egy kis segítség a kerület meghatározásához: Nyugati Pályaudvar, Oktogon, Blue Agori, Andrássy út, Sugar Shop, Opera… Megint álljunk meg egy szóra! Hát a SugarShop! Hát ott voltunk kedden! És milyen jó volt…

Lehetett nagyon sok féle tejberizs, fincsi torta, fagyi és rengeteg féle édesség közül, de egy biztos: cukorból nem volt hiány! Én személy szerint egy FUDGY CHOCOLATE CAKE-t ettem, ami egy brownie szerű, de negyvenszer csokisabb csokitorta volt. Mások torta helyett tejberizst választottak, elmondásuk szerint nagyon ízletesek voltak azok is. A falás után az földszinti cukorkabolféleséget vettük célba – ott tényleg volt minden, mi szem-szájnak ingere – például kerek csokoládé, szögletes csokoládé, hosszú csokoládé, rövid csokoládét, gömbölyű csokoládé, lapos csokoládé, tömör csokoládé, lyukas csokoládé, csomagolt csokoládé, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét (na jó olyan nem volt) … Ja és ugyan ez cukorkával: kerek cukorka…

Egy közös kép elkészülte után visszaindultunk a kiinduló pontunkra, az Oktogonhoz.

Várunk Titeket a következő GASZTRO KLUB alkalomra is!

Netti-Anita-AjaDóri-Rita-VPeti

Várjunk csak! Melyik kerületben is vannak a 3 bekezdéssel fentebb említett helyek? Igen, ott. A hatodik kerületben!

Szóval ez a közös Budapest ezen két kerületében.

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .