Cikkek Egyéb

Októberi horoszkóp

Ha október, akkor őszies hangulat, sárguló levelek, sütőtök és októberi horoszkóp minden mennyiségben! Induljon az év az Univerzum üzenetével!

Bak (12.22. – 01.20.)

Októberben indul a Zsonglőr klub, ott a helyed, mert csillagjegyed szerint szereted a kihívásokat. Legyél nyitott a nemrég jött csoporttársaid megismerésére, mivel valószínűleg egy állomásra kerülhetsz velük! Lehet, hogy még furának érzed, hogy nem viheted fel a telefont szolgálatokba, de ne aggódj, mert jófej csoporttársaiddal fogsz egy beosztásba kerülni. Állomáson fogsz pénztári munkát végezni, amibe hamar beleszoksz és megszereted a nemrégiben jött bankkártyás fizetési rendszert. Magabiztosan fogsz boldogulni, mert könnyen megérted és megtanulod az új rendszert.

Vízöntő  (01.21. – 02.19.)

Az október egy kreatív hónap lesz, ezért nagyon ajánlott számodra a Színjátszó klub, ahol kipróbálhatod magad más szerepekben. A hónapban meg kell majd hoznod egy fontos döntést, ne ijedj meg ettől, csak gondolkozz teljesen logikusan és bízz a megérzéseidben. Miután megszoktad az őszi menetrendet, várhatóan egy váltókezelői vagy jegyvizsgálói beosztásra számíthatsz. Nyugodtan mond ki az ötleteidet, mert az jóval könnyebbé teszi a munkátokat. De ha nem értesz valamit, nyugodtan kérj segítséget a csoporttársaidtól, ifivezetőidtől.

Halak (02.20. – 03.20.)

Az ősz eljövetelével, vigyázz ne vállalj túl sok munkát, nehogy túl terheld magad! Bátran öltözz fel, és jelentkezz KBK-ra. Mivel az ősz szele csodás színes leveleket hoz és egy kis szerencsével elhullott szarvas agancsokat is láthatsz, a gyönyörű gemenci vasút mellett. Rengeteg barátot szerezhetsz ebben a hónapban, de a régieket sem hagyod figyelmen kívül, sőt megörökíted őket, egy-egy jó természetfotóval. Rendelkezői vagy naplózói beosztásra számíthatsz, de ha újonnan vagy rendelkező, akkor ne ijedj meg tőle, mert társaid ott lesznek melletted.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ebben a hónapban különös figyelmet kell fordítanod szeretteidre. Fontos, hogy legyél alkuképes, és alkalmazkodj másokhoz. Ha ez mégse menne zsigerből, akkor legalább játszd el, hogy próbalkozol. Erre tökéletes gyakorlási lehetőséget kínal az újonnan debütált Színjátszó klub, ami október 7-étől minden második hétfőn tart alkalmat. A belső béke megtalálásában sokat segít, ha kimozdulsz. Az őszi túrán garantáltan lesz erre lehetőséged, ráadásul a barátaiddal, és kedvenc ifijeiddel teheted ezt! Főnyeremény, már minden el van intézve a tökéletes kiruccanáshoz, már csak el kell menned.

Bika  (04.21. – 05.21.)

Hiába csak most kezdődött el az év, úgy éled meg, hogy ez az egy hónap felért vagy hárommal. Megoldást jelenthet a legtöbb problémára, ha minden nap kialszod magad, és tudatosan figyelsz rá, hogy pihenj eleget. A közelgő őszi túrán eleget aludhatsz majd, és még szellemileg is fogsz tudni pihenni a barátaid társaságában. Pihentető az ember számára, ha a hobbijával foglalkozik, ami lehet a vasút világa, a zsonglőrködés, a színjátszás, gitározás vagy a horgolás. Ne aggódj, ezekre mind van lehetőség a vasút keretein belül! Nézd Sihuhun a közelgő programokat, és vedd rá barátaidat is, hogy közösen szerezzétek meg a legjobb élményeket!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Van egy hatalmas ellenséged! De ne aggódj, Ő szinte mindenkinek az ellensége. Ő pedig nem más, mint a halogatás. Alattomos, és szinte mindenhol feltűnik, ezért légy résen, és kerüld el tudatosan, jó messziről. Ha ez mégse menne magától, semmi baj, rengeteg segítség található az interneten ellene, de itt is van néhány tipp. A napi, vagy heti rendszeresség nagyban segíti a halogatás csökkentését, illetve a zene és a tudatos pihenés is sokat tud segíteni, hogy utána újult erővel vágj bele a feladatokba. Ezekre lehetnek példák a Gitár klub, a Színjátszó klub, illetve a Zsonglőr klub, amik a rendszeres alkalmaik mellett javítják a koncentrációs képességet, illetve kizökkentenek a mindennapok stresszes pillanataiból. Olyanok, mint egy „bejövős ajánlat”, nagyon megéri!

Rák (06.22. – 07.22.)

A Mars októberben a Rákban jár, ettől ingerlékenyebb lehetsz, az érzelmeid a végletek között ingadozhatnak. Bár ez nem feltétlenül probléma, igyekezz gyorsan visszanyerni lelki kiegyensúlyozottságod egy-egy kilengés után. Az egyensúly megtartásában kitűnő segítséget tudnak nyújtani a zsonglőr klub alkalmai. A Mars 28-án a Neptunusszal alkot fényszöget, ez hozzásegít, hogy megtaláld a kiutat egy olyan helyzetből ami már rég foglalkoztat. A bolygóállások miatt lelkesedésed fennmaradt, gyarapodik az évkezdést illetően, használd ezt ki és vegyél részt valamely klub alkalmán. Ebben a hónapban főként váltókezelő és zárfékező beosztásokra számíthat.

Oroszlán  (07.23. – 08.23.)

Az oroszlán számára az október szuper konstellációkkal érkezik. Rengeteg lehetőség vár ebben a hónapban, igyekezz nyitott szemmel járni és megragadni ezeket. Kalandvágyó természetednek remek lehetőség a KBK alkalmai, kreatív énednek kiélésére pedig a Gitár vagy Horgoló klub, ahol baráti köröd is bővítheted. 23-án a Nap jegyváltása nagy felfordulást hoz az életbe egy nagy változás keretében. Ebben a hónapban főleg kereskedelmi vagy rendelkező beosztásra számíthatsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A szűz számára egész hónapban kedvező fényszögek biztosítják a lehetőségek tárházát. Az évkezdés a csoportnál gördülékenyen halad majd számodra, új barátságot kötsz majd egy addig kevésbé ismert társaddal, aki pozitív csalódás lesz a számodra. Az október a kalandozások hónapja a szűz számára, akár konkrét kirándulások keretében a KBK alkalmain, akár képzelt utazásokra vágyva a Színjátszó klubbal. Bolygója, a Merkúr a Mérlegben járva segít a kiegyensúlyozottságban és a mértékletességben. Főleg naplózó vagy végállomási pénztáros beosztásokra számíthatsz.

Mérleg (09.24. – 10.23.)

A mérleg miután túl van egy számára nem minden esetben kedvező, pörgős szeptemberen, októberben egy szép és harmonikus időszak vár rá, amely tele van lehetőségekkel és pozitív élményekkel. Érdemes kihasználni ezt az időt a kapcsolatok erősítésére és a személyes fejlődésre. A Nap hamarosan a mérleg jegyébe ér, még fontosabbá téve számára a szabadságot és önállóságot, még inkább a saját útját járja. Mindig önzetlen másokkal, sosem vár egy kis segítségért cserébe semmit, mely megtérülni látszik, ha nyitottak az új kihívásokra, akkor sikeres időszak vár rájuk. A kapcsolatok és a társasági élet a középpontba kerül, mivel a Mérlegek természetükből adódóan szeretnek másokkal együtt lenni. Ez az időszak kedvező lehet új barátságok kialakítására, és a meglévő kapcsolatok elmélyítésére is. Érdemes lehet több időt tölteni a barátokkal és a családdal, hiszen a közös élmények erősítik a kötelékeket, mindenképp megéri ellátogatni családoddal az októberi Családi napra a Gyermekvasúton.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Az ősz beköszöntével megérzéseid a szokásosnál is erősebbé válnak, zsigerből reagálsz környezetedre, hallgass belső ösztöneire. Októberben néha túl sokat várhatsz magadtól és képes lehetsz túlhajszolni magad, de ne feledd, nem egy gép vagy. Érdemes lehet egy kicsit elterelni gondolataidat, kimozdulni a komfortzónádból, melyre tökéletes lehetőséget biztosít az újonnan induló horgoló klub. Az ősz a Skorpiók számára intenzív és érzelmekkel teli időszakot hozhat. A Skorpiók természetükből adódóan mély érzésekkel rendelkeznek, és ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy felfedezzék belső világukat. Érdemes lehet foglalkozni a személyes fejlődéssel, és mélyebb kapcsolatokat kialakítani a környezetükkel. A kapcsolatok terén a Skorpiók intenzív élményekre számíthatnak. Lehet, hogy régi barátságok újraélednek, vagy új, izgalmas kapcsolatok lépnek be az életükbe. Fontos, hogy nyitottak legyenek az érzelmek kifejezésére, mivel ez segíthet a kötelékek megerősítésében.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az október a Nyilas számára számos izgalmas lehetőséget és kihívást tartogat, egy harmonikus és lehetőségekkel teli időszak, amelyben érdemes kihasználni a kínálkozó alkalmakat és figyelni a belső hangjukra. A Nyilasok általában optimisták és kalandvágyók, és ez a hónap különösen kedvező lehet számukra. Az első napokban a Jupiter, a szerencse bolygója, kedvezően hat a karrierjükre, ez idő alatt lehetőségük nyílik új projektekbe kezdeni. Fontos, hogy nyitottak legyenek az új lehetőségekre, és kipróbáljanak valami újat, melyre remek lehetőség a hamarosan induló színjátszó klub. A kapcsolatok terén is pozitív változások várhatóak. Az őszi hónapokban a Nyilasok érzelmi élete virágzásnak indulhat, új kapcsolatok kialakulásának lehetősége is adódik, különösen, ha nyitottak és barátságosak. Az egészség terén is fontos figyelniük a testi és lelki jólétükre.

Csúry Veronika

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .