SihuHome

A SihuHome egy, a Sihuhu által fejlesztett játékok, és híresebb játékokban létrehozott vasutas szerverek gyűjtőhelyeként szolgáló oldal. A játékok részletes leírásai lent találhatóak. Keress magadnak embereket akikkel együtt tudjátok majd kipróbálni mindet!

A torpedó egy 1v1 játék. Ha rányomtok a képre, akkor bedob titeket a szerverlistára az oldal, ahonnan választhattok egy excel táblázatot ami még nem foglalt. (Ha beléptek, akkor mindenki látni fogja, hogy éppen vannak-e az adott oldalon) Az egyik játékos az egyik munkalapot foglalja el, a másik a másikat. Figyeljetek arra, hogy ne menjetek át a másik munkalapjára, mert ez látható ezen a felületen!

Ha minden készen áll, indulhat a játék: Mindenkinek fel kell raknia a pályára 1 db 4 blokk nagyságú hajót, 2 db 3 blokk nagyságú hajót, 3 db 2 blokk nagyságú hajót és 4 db 1 blokk nagyságú hajót. Elhelyezéskor a hajók sehogysem érhetnek össze. (Még a sarkuknál sem) Ezután a közös beszélgetőfelületen (a harmadik munkalap) lőhettek egymásra. Be kell írni az adott koordinátát ahova lőttök. Ezután a másik ember ugyanitt válaszol, hogy talált vagy nem talált. Ha a hajó maradék összes blokja talált akkor talált, süllyedt. A cél az ellenfél összes hajójának az elsüllyesztése.

A képre kattintva, az amőba szerverlistájával találod magad szemben! Itt a "szobákra" kattintva különböző excel táblákba érkezel, de ügyelj arra, hogy ne legyenek mások ugyanazon a felületen, ne rontsátok el egymás játékát! Az egyik játékos az O, a másik játékos az X. Ezeket rakosgathatjátok a pályára, majd a végén az nyer, akinek 5 egymás mellett van.

Ebben a játékban tudtok "privát" szobát létrehozni, így tudtok csak egymással játszani, idegeneket mellőzve. Mindenki kap majd egy szót amikor ő következik, amit a többiek nem látnak. Ezt le kell rajzolni, a windowsban használható paintes eszközökhöz hasonló készlettárral. Garantáltan nagyon vicces lesz! 😉 Katt a képre, hogy el is kezdhessétek!

A SIHUHU CSINÁLT EGY SAJÁT MINECRAFT SZERVERT!

A képre kattintva a MesterMC oldalán találjátok magatokat, ahol egy gyors regisztrálás után ingyenesen letölthetővé válik számotokra a minecraft. Ezek után a szerverkeresőbe beírhatjátok a SiHuHu adatait, és már bent is vagytok, a csak gyermekvasutasoknak kialakított felületen.
Továbbá, ha elakadtál volna, segíthetünk neked a Discord szerveren, amit erre a célre hoztunk létre! Várunk benneteket!

SZERVER NEVE: MineSihuhu
SZERVER CÍME: minesihuhu.mcraft.io
DISCORD LINK: https://discord.gg/GPbgvBw

 

A GyvTv-n Legyen ön is milliomos és Honfoglaló élő adásokat van lehetőséged nézni, heti két alkalommal! Ne hagyd ki őket, hiszen ezek interaktívak lesznek, így akár te is ringbe szállhatsz. A képre kattintva a GyvTv YouTube csatornájára kerülsz!

Mindemellett az Így mondunk mi sem áll le! Április 11-ig minden nap egy új verses videó jelenik meg a GyvTv-n. Katt a képre, és nézd meg őket!

A SiHuHu pedig egy mém- és cikkírópályázatot hirdet meg! Katt a képre, és olvasd el a részleteit, hogy legközelebb te kapd a legtöbb lájkot!