Cikkek

Ballagás 2012.

Ballagás - Ballagó vonat (forrás: Indóház)
Ballagás - Ballagó vonat (forrás: Indóház)

Az idei évben szeptember 1-én rendezzük meg a hagyományos gyermekvasutas ballagást. Ezen a napon elbúcsúznak csoporttársaiktól, a Gyermekvasúttól a nyolcadikos pajtások és az idősebb ifivezetők. A ballagáson nemcsak a búcsúzók, hanem minden gyermekvasutas részt vehet. A délelőttöt a ballagók a GYV otthonban töltik, amíg a többi gyermekvasutas az állomásokat és a ballagó vonatot díszíti majd fel, az alábbi beosztás szerint:

 

Széchenyi-hegy –>I+IX
Csillebérc –>VII
Virágvölgy –>V+ XII
János-hegy –>XI
Szépjuhászné –>III+X
Hárs-hegy –>XIII
Hűvösvölgy –>XIV+XV
Ballagóvonat –>II+VIII+IV+VI

(azt, hogy mikor és hol találkoztok, kérdezd ifivezetőidtől, vagy nézz utána a csoporthonlapon)

A ballagók  szüleikkel és csoporttársaikkal 13:45-kor találkoznak Széchenyi-hegy állomáson. Ezután közösen (az iskolai ballagáshoz hasonlóan) körbejárják a vonal összes állomásának minden zeg-zugát. Az állomások között egy tekintélyes hosszúságú szerelvény szállítja majd a ballagókat, vendégeiket és az összes gyermekvasutast. A vonat előre láthatóan 17:00-kor fog megérkezni Hűvösvölgy állomásra, ezután a tábor területén megkezdődik a ballagási ünnepség, ahol elbúcsúzunk a ballagóktól és ifivé avatjuk az idei ifiképzést sikeresen záró pajtásokat. A ballagást idén is a hagyományos sétával zárjuk, melynek útvonala megegyezik a 61-es villamoséval, célja pedig a Széll Kálmán tér, melyhez (terv szerint) 21:30-kor érkezünk meg.

A meghívó a ballagók és hozzátartozóik részére IDE kattinva érhető el.

A meghívó a ballagók és hozzátartozóik részére IDE kattinva érhető el.




Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .