Cikkek

Több hetes üzemszünet a fogaskerekűn

Széchenyi-hegy, Gyermekvasút végállomás lezárva
Széchenyi-hegy, Gyermekvasút végállomás lezárva

Mától, várhatóan szeptember 26-ig, október 10-ig, október 22-ig felújítási munkálatokat végeznek a 60-as villamos (Fogaskerekű vasút) vonalán, a Béla király úti és a Karthauzi utcai hídon. Ezért a fogaskerekű helyett, a teljes vonalon pótlóbuszok közlekednek. A Gyermekvasút Széchenyi-hegyi végállomása a városközpontból a munkálatok ideje alatt a 60-as villamospótló busszal érhető el. A pótlóbusz a Széll Kálmán térről indul és egészen a Svábhegyig a 21-es és 21A buszokkal megegyező útvonalon közlekedik. Ezáltal a pótlóbusz nem érinti a Városmajor, Szent János kórház, Orgonás, Esze Tamás Iskola, Erdei Iskola megállókat, valamint csak „Széchenyi-hegy, Gyermekvasút” végállomás felé áll meg a Művész útnál. Minden pótlóbuszon megoldott a kerékpárok szállítása!

Tájékoztató térkép
Tájékoztató térkép

A pótlóbusz menetrendje a Széchenyi-hegy felé itt érhető el: http://www.bkk.hu/apps/menetrend/pdf/VP60/20140821/1.pdf

A felújításról és az ideiglenes menetrendről a BKK weboldalán találnak hivatalos és naprakész információkat: http://www.bkk.hu/2014/08/a-fogaskereku-helyett-potlobuszok-jarnak-szeptember-vegeig-2/

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .