Cikkek Klub Programok

ÚJRA ITT A HÜVILIGA!

Október 23-án a Paprika kupával kezdődik meg a vasutas futballidény!

Bizonyára mindenki tudja mi a különbség a medve és a HüviLiga között. Előbbi téli álmot alszik, utóbbi pedig a nagy meleg elől a nyári hónapokban vonul vissza egy hosszabb szundiszünetre. Nos, míg a medvék már az esti mese, fogmosás fázisnál tartanak, addig a HüviLiga épp most fog kipattanni az ágyból, hogy egy újabb fergeteges tanévet élhessetek át vele!

A tavalyi sorozat győztese a Nincsen FC lett végül, idén azonban egy teljesen új „háború”, egy teljesen más szezon következik. Lesznek hagyományos, jól bevált rendszerben működő kupáink, és lesznek bizony olyanok is, amelyhez hasonlót még nem éltetek át Hüviligás játékosként.

Az első 2018/2019-es bajnokság október 23-án kerül megrendezésre, Hűvösvölgyben a tornateremben. A regisztrációt megnyitottuk, EZEN a linken tudtok nevezni.

Fontos, hogy egy csapatban a pályán egyszerre 5 fő játszhat, tehát ennél kevesebben semmiképp se regisztráljatok, illetve az esetlegesen meg nem jelenő játékosokat is időben pótoljátok! A bajnokságba 8 csapat jelentkezését várjuk, érdemes tehát igyekezni a csapatépítésnél, és minél hamarabb regisztrálni! A nevezési határidő október 18., csütörtök!

A kupára a nevezési díj csapatonként 6.000 forint!

A Paprika kupa részleteiről a nevező csapatok létszámától függően tudunk beszámolni, de előzetes várakozásaink szerint 9 órától kb. 17 óráig fog tartani a töménytelen futball. A játékosok mindenképpen rendelkezzenek a nevezésben megjelölt színű mezzel, VÁLTÓCIPŐVEL!!!! illetve egész napra elegendő étellel és folyadékkal!

Ahogy azt már megszokhattátok, nem csak a játékosokat, de szurkolókat is nagyon sok szeretettel várunk a Paprika kupára!

Nevezésre fel, a futball az futball, ria-ria HÜVILIGA!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .