Klub

A Győztes nem más, miiint…- lezárult a nyereményjáték

Sziasztok Gyerekek!:)

Március 3-án lezárult  a nyereményjáték, melyre elképesztően ötletes és nem mellesleg környezetbarát tartalmakat kaptunk Tőletek!

Győztesünket random sorsolással választottuk ki, amit a SIHIHU Instagram oldal Story-jában tekinthettetek meg, nade le is rántom a leplet…

Gratulálunk Erdősi Bencének, a VIII. csoportból, reméljük örülsz a nyereményednek, megdolgoztál érte!:)  Ne feledd, egy általad választott fűszernövényt is választhatsz a névreszóló cserepedbe. Hogy ezek micsodák, kérdezd az ifijeid!

Bence beküldött képeit Ti is megtekinthetitek, beszéljenek a képek helyettem is!:)

Szuper teljesítmény!:)

 

Ám a Többiekről se feledkezzünk meg, Hayek Jázmin, XIII. csoportos pajtás egy videót is összeállított a nevezéshez, melyben felhívja a figyelmet a pálmaolaj, más néven pálmazsír problémára is. A kreativitást díjazva Jázmint különdíjban szeretnénk részesíteni, ami nem más, mint  egy fém szívószál.:)

Egy kis magyarázat: Sok-sok (akár mindennap fogyasztott) élelmiszerben szerepelhet ez az összetevő, az olajpálmából kinyert zsiradék. Mivel olcsón (és nagy mennyiségben) lehet vele dolgozni, ezért használják, ám ehhez hatalmas mennyiségű erdőt vágnak ki például Borneó és Szumátra területén. Ezzel sajnos sok kis orángután veszíti el otthonát és akár életét a letarolás során☹ 

Tehát érdemes elolvasni a csoki (és minden más) hátulját is, mielőtt megvennéd!:) 

Antal Végh

Pajtás: 48. tanfolyam, VII. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, IX. csoport