Cikkek Egyéb Érdekesség

Nagy nyári horoszkóp

Beköszöntött a csillagászati nyár, itt az ideje, hogy a kedves csillagjegyek bepillantást nyerjenek jövőjükbe.

Kos: 03. 21. – 04. 20. 

Ahogy tavasszal visszahúzódott, úgy tör most előtérbe bolygója, a Merkúr. Nyáron tele lesz energiával, vezesse le, nehogy a felgyülemlett életerőt úgy használja fel, hogy később megbánja. Ha tavasszal nem találta meg élete nyarának napját, ne bankódjon. Csodás lesz a nyara egyedülállóként is. Az őszi Merkúr-Ceres együttállás pedig majd meghozhatja a szerelmet is. Színe a bíbor.

Bika 04. 21. – 05. 20.

A Vénusz visszavonul, azonban Ön már nagy valószínűséggel megnyerte magának azt a bizonyos naplózólányt vagy váltoókezelőfiút. Friss kapcsolatát ne hagyja kihűlni, hiszen a mikrózott étel már nem olyan mint előtte. Ha azonban még várja szíve hiányzó csücskét, nyáron megtalálhatja. Élete egyéb területein sikeres lesz, de vigyázzon, ne hajtsa túl magát, pihenni mindenkinek kell. Gyümölcse az avokádó.

Ikrek 05. 21. – 06. 21.

A Szaturnusz folytonossága megszűnik, lesz hogy kevesebb, lesz hogy több energiát fog sugározni, ezért fontos hogy tartalékoljon. Megpróbálhatja befogni az Uránusz energiáit, ám ehhez kérje szakértő segítségét. Nyáron végre ki tudja magát pihenni, de figyeljen oda párkapcsolatára is, nehezebb időszak következhet. Ha egyedülálló, lehet most találja meg élete zöld teájának jázminját. Virága a jázmin.

Rák 06. 22. – 07. 22.

Amennyiben tavasszal nem találta meg élete bejglijének egyetlen mákszemjét, a táborban lehet, hogy sikerrel járhat. A Jupiter egész nyáron tündökölni fog az égbolton, használja ki. Szolgálatokban toppon lesz, sok jó értékelést kaphat. Barátaival megerősödik kapcsolata, akár újakat is szerezhet. Ismerkedjen bátran. Gyümölcse a banán.

 Oroszlán 07. 23 – 08. 23.

Az oroszlánok hevessége és kalandvágya nyáron sem hagyja nyugodni. Sorra veszi az életakadályait, de figyeljen oda, pihenjen is. Forró vére nem hagyja nyugodni, könnyen elcsavarhatják a fejét. Ilyenkor gondoljon párjára, nehogy fajdalmat okozzon neki. Amennyiben nincs, fejestugorhat a párkeresésbe, táborban sikerrel járhat, meglelheti szíve váltózárjának kulcsát. A szolgálatokba nehezen rázódik vissza, de sikerülni fog a visszatérés. Zöldsége a paradicsom.

Szűz 08. 24. – 09. 23.

Barátaival sikerült kibékülni, nyárra szervezzenek sok közös programot, hogy megerősítsék a köteléket. Ha a Vénusz tavasszal nem mosolygott önre a szerelem terén, nyáron ne is erőltesse a dolgot. Az ősz lesz az ön évszakja ilyen szempontból. Több bolygóegyüttállás is segíteni fogja, szolgálatokban felelősségteljes beosztásokat kaphat. Zöldsége az uborka.

Mérleg 9 24 – 10. 23

A mérleg most egyensúlyba lendül. Túl a viszonylag rövid, de annál megterhelőbb mélyponton, most kezd felkapaszkodni a boldogság csúcsára. Persze fölfelé menet találkozhat kisebb nehézségekkel, de végig a cél lebegjen a szeme előtt. Az egyik ilyen megpróbáltatás a régi új kapcsolagának köszönhető, de ennél is erősebbnek fog bizonyulni az érzelmi kapocs kettejük között. Aggodalomra semmi ok. Csak így tovább. 105/5, színe a sárga.

Skorpió: 10. 24. – 11. 22

Bolygója előbújik a köd mögül, a távoli Plútó ismét segíti élete nagy döntéseiben. Bár nehezebb időszak következhet, barátai végig segíteni fogják, legyen nekik haláls. Ha IK-s, akkora táborban mindenképpen hozza ki magából a legjobbat. Párja támogatására szorulhat, ne vonja meg tőle, biztosítsa bizalmáról, és bíztassa, hogy előrébb tudjon lépni az életben. Színe a narancs.

Nyilas 11. 23 – 12. 20. 

A nyilasoknak élete egyik meghatározó, hacsaknem a legmeghatározóbb nyara fog következni. A Jupiter és a a Uránusz holdjainak bezárt szögéből következik, hogy párkapcsolatában kisimulóban vannak a hullámvölgyek, azonban kisebb utórengések tetten érhetőek. Ne hagyja, hogy a kismillió projekt, amivel késésben van hátráltassa önt a boldogság keresésében! Emlékezzen mindig a makulátlan elme örök ragyogására, valamint a szigorúan ellenőrzött vonatokra. Valamint a következő jó hír, hogy valószínűleg új lábbelivel gazdagodik ruhatára, miután az előzőt sajnálatos módon elvesztette. Itala a tea.

Bak 12. 21 – 01. 20

Bár kiverte a fejéből, régi szerelme további is kísérthet gondolataiban. Próbáljon elvonatkoztatni, terelje el a figyelmét. Majd jön a szerelem ha jönnie kell. Bolygójától hol több, hol kevesebb energiát fog kapni, próbálja jól beosztani, nehogy nyár végére kifáradjon. Gyümölcse a dinnye, pótvacsorán fogyasszon belőle minél többet. Táborban érdekes tapasztalatokat szerezhet, tartsa nyitva szemét.

Vízöntő 01. 21. – 02. 20.

Lelkesedése, ami télen és tavasszal kitartott alábbhagyhat, de fel a fejjel, ne hagyja magát csüggedni. Azzal a bizonyos téli naplózólánnyal vagy hangosbemondó fiúval komolyabbra fordulhatnak a dolgok, ez is a nyárpozitívuma lesz. A táborban újra fel tud majd töltekezni, ezt az energiát tartsa meg egész nyáron, mert az Uránusza rák jegyébe lép, így bolygójára sajnos nem számíthat. Itala a csapvíz.

 

Halak 02. 21. – 03. 20.

Barátaiból továbbra is sok erőt merít, és a Mars is segíteni fogja. Lassan rendberakja magában a múltat, bár meg vannak sebezhető pontjai.  Vénusz nem olyan erős mint tavasszal, de ne adja fel a reményt, van rá esély, hogy nyáron találja meg élete napját. Ne engedjen az egyik forró nyári napon felmerülő ajánlattal, aminek az eddigi előítéletek szerint már be is adta derekát, többször is az előzetes állófogadások alkalmával, ellenkező esetben a legkedvencebb ismerősei kárörvendésből jelesre vizsgáznak majd. Táborban probáljon meg elfeledkezni gondjairol. Gyümölcse a cseresznye.

Veress Hunor

Pajtás: 54. tanfolyam, II. csoport
Ifi: 62-63. tanfolyam, V. csoport