Cikkek Érdekesség Kultúra

Bombabiztos trükkök Valentin napra!

Már eleged van abból, hogy nem válnak be a csajozós tippek? Hiába keresed a tökéletes srácot, csak nem találod sehol? Már vagy ötször is bevetetted a ’szia cica, van gazdád?’ bombabiztos trükköt, mégis elhajtottak? Már eleged van a szerencsétlenből, akinek ötödjére is pont olyan rossz a csajozós dumája, mint elsőre? Ne aggódj!

Szingli vagy nem szingli, idén biztos trükkökkel készülünk Valentin napra! Február 14. eredetileg Bálint nap, a szerelmesek védőszentjének napja, amelyhez rengeteg régi népszokás kapcsolódik, amelyekkel most neked is biztos sikered lehet a szerelemben!

Ki lesz a párom?

Ennek a kérdésnek a megválaszolására több opció is létezik. Az első opció, hogy Bálint napján éjfélkor egy temetőben kell tartózkodni. A szokás ugyanis úgy tartja, hogy ekkor megláthatjuk a jövendőbelinket, bár az éjszakai temetőlátogatást nem feltétlenül ajánlanám ismerkedési célokra.

Kissé szimpatikusabb módszer, ha lefekvés előtt babérlevelet helyezünk a párnánk alá, így álmunkban megtudhatjuk, hogy ki is lesz az a bizonyos illető.

Férjfogási praktikák

A szokások ilyen téren nagyrészt arra vonatkoznak, hogyan bolondítsuk magunkba leendő férjünket, szóval a leendő férjek itt csak kénytelenek lesznek elviselni, ahogy becserkészik őket.

Ehhez először is, el kell fogyasztani egy pontosan kilenc magú almát. A magokat a kiszemelt fiú zsebébe kell csempészni, amitől ő azonnal szerelembe esik.

Ha ez esetleg nem jönne be, ne aggódjunk, fogjunk egy nagy lapátot, és eredjünk az illető nyomába. Szükségünk lesz ugyanis a lábnyomára, amit a hóból, vagy sárból kell kiásni, majd a küszöbünk alá temetni. Ezek után, már csak át kell csalogatni a kiszemelt fiút ezen a küszöbön, és onnantól kezdve biztosra vehetjük, hogy meg fogja kérni a kezünket.

A biztonság kedvéért Cirmit is érdemes a fiúra ráuszítani, ugyanis úgy tartják, hogyha a házhoz érkező fiúnak a lábához dörgölőzik a macska, az azt jelenti, hogy onnan fog házasodni.

Illetve, ha már a férj kérdés megoldódott, a kíváncsiak arra is választ kaphatnak Bálint napon, hogy hány gyermekük lesz. Ehhez nem kell mást tenni, mint félbevágni egy almát és ahány magját meg lehet számolni, annyi kiskrapek várható.

Nagyi titka az örök szerelemhez

Végül pedig, ha egy pár azt szeretné, hogy szerelmük örökké tartson, nem kell mást tenniük, mint mindkettejük hajszálát belesütni egy tésztába, majd közösen elfogyasztani azt. Hát, jó étvágyat, gondolom…

Minden esetre sok sikert és boldog Valentin napot kívánunk mindenkinek és ne feledjétek, hogy ilyenkor akciós a csoki!