Egyéb

Éves vizsga javítási lehetőség

Kedves Pajtások!

A hagyományoknak megfelelően az ősz elején idén is lehetőséget biztosítunk a pajtásoknak az Éves Vizsga „kiválóan megfelelt” eredményre történő javítására.

Ez miért jó nektek?

  • Az Ifivezető Képzésre jelentkező 8. osztályos pajtásoknak legyen lehetősége a képzésre jelentkezni (ha csak mostanra érett meg benne az ilyen irányú elhatározás, de a korábbi időszakban ezt még nem tartotta fontosnak, így a vizsgát is „ellazáskodta”)
    Idén ezt a 9-es pajtásoknak is lehetővé tesszük most, hiszen a megszokott nyár eleji vizsgalehetőséget nem hirdettük meg a pandémiás körülményekre tekintettel;
  • Ez a lehetőség nem csak az IK-ra jelentkezés érdekében van, és nem is csak a 8. osztályosoknak, hanem a fiatalabbaknak is, mert az őszi hétvégéken a szolgálat elláthatóságát jelentősen javíthatja, ha a csoportokban a „kiváló” vizsgaeredményű pajtások száma növekszik.

Összefoglalva: Rendkívüli és méltányos javítási lehetőséget (összhangban a Segédlet, Vizsgaszabályzat 9. pontjával) idén kivételesen minden pajtás számára (tehát a 8-os és 9-es pajtások részére is) az Otthonban biztosítunk

– szeptember 13-án (vasárnap) 15.00-kor és 
– szeptember 15-én (kedden) 17.00-kor.
A két alkalom közül mindenki csak az egyik alkalmat használhatja. Amennyiben az ifiképzésre jelenetkező pajtás ezt követően sem rendelkezik „kiválóan megfelelt” vizsgaeredménnyel, jelentkezése érvényét veszti. Ezekre a vizsgákra előzetesen jelentkezni nem kell, valamint a vizsgában benne van a rontás lehetősége (tehát csak felkészült pajtásokat várunk).