Cikkek Egyéb Érdekesség Gyermekvasút Hírek Klub Kultúra Programok Szakmai

Megtelt! Őszi szünetben is KisvasútBarát Klub!

Sajnáljuk, de az alábbi alkalmunkra beteltek a helyek, így már nem tudtok jelentkezni! 🙁 Ha mégis mindenképpen részt szeretnétek venni, kérlek írjatok egy emailt a kisvasutbaratklub@gmail.com -ra, így felkerülhettek a várólistára és, ha valaki a program előtti napokban mégis lemondja, akkor értesítünk titeket, hogy helyette részt tudtok venni a programon. (Ha nem kaptok értesítést, akkor sajnos nem szabadult fel hely, így nem tudtok velünk tartani.)

 

Fedezzük fel együtt Baranya megye két kisvasútját az őszi szünetben!

Hatalmas érdeklődés mellett, október 2-án lezajlott a KisvasútBarát Klub idei első alkalma.  Négy hetet sem kell várniuk a lelkes kisvasútbarátoknak, ugyanis október 27-én, az őszi szünetben (szerdán) meglátogatjuk Magyarország legrövidebb és egyik talán legeldugottabb kisvasútját is. Aki ismeri hazánk keskenynyomközű vasútüzemeit, az már rég kitalálhatta, hogy a KisvasútBarát Klub idei második alkalmán a (Pécsi) Mecseki, valamint az Almamelléki kisvasúton fogunk utazni.

A találkozó 7:15-kor lesz a Keleti pályaudvaron (a kijelző alatt), ezt követően elvonatozunk Pécsre, ahonnan különbusszal jutunk el először a Mecseki, majd az Almamelléki kisvasúthoz. Utóbbi sasréti végállomása környékén egy kellemes sétával fedezzük fel a környéket, majd Almamellékről Szentlőrincre visz különbuszunk, ahonnan ismét vonattal térünk vissza Budapestre.

Elbúcsúzni így 18:15-kor fogunk, a Keleti pályaudvaron

A program költsége az alábbiak szerint alakul:

Diákigazolvánnyal: 6000 forint

Hatósági igazolvánnyal (MÁK kártyával, 90%): 3000 forint

MÁV arcképes igazolvánnyal (NEM a Gyermekvasutas igazolvány):2500 forint

A részvételhez elengedhetetlen, hogy az alábbi kérdőívet a lehető leghamarabb töltsétek ki!

Kérdőív

 

 

Lugosfalvi Leó

Pajtás: 48. tanfolyam, X. csoport
iFi: 60-61. tanfolyam, I. csoport