Cikkek Klub Programok

MEGTELT! Április sem marad KBK nélkül

Ugyan alkalmunk megtelt, azonban továbbra is van lehetőséged jelentkezni egy várólistára a kisvasutbarat@gmail.com email címen! Amennyiben lesz helymegüresedés az alkalmon, az ide regisztrálókat értesítjük!

Ugyan még csak néhány napja ismertük meg jobban a Vál-völgyi kisvasutat, de hamarosan újabb és újabb kisvasutakra is el fogunk látogatni.

Április 2-án (szombaton) két, Budapesthez közeli keskenynyomközű vasút a célpontunk, melyek nem mások, mint a Gödöllői és Veresegyházi kisvasutak. Természetesen a szokásos vonatozás és fűtőházlátogatás sem marad majd el, de emellett Veresegyházon a Medveotthon állatainak életébe is belátást fogunk nyerni.

  1. Találkozni 9:00-kor fogunk a Keleti pályaudvaron, a nagy kijelző alatt, majd a 9:35-kor induló S80-as vonattal utazunk Gödöllő, Állami telepekig. A kisvasút megismerése után különbusz visz át minket Veresegyházra, a Medveotthonhoz és kisvasúthoz. A nap végén 15:00-kor köszönünk majd el a Nyugati pályaudvaron, a Vác felől érkező 2545 számú S71-es vonat érkező vágányánál.

Az alkalom költségei:

Diákigazolvány (BKK BÉRLETTEL): 3200 Ft

Diákigazolvány (BKK bérlet NÉLKÜL): 3500 Ft

90%-os (MÁK kártya/pecsételős): 3000 Ft

MÁV arcképes (NEM Gyermekvasutas igazolvány): 3000 Ft

Amit mindenképp hozz magaddal:

Enni-, innivaló egész napra

Időjárásnak megfelelő öltözet

Pecsétgyűjtő füzet

Az alkalom költségét

Ha kedvet kaptál a programhoz és nincs más dolgod aznapra, ne habozz, s jelentkezz minél hamarabb ezen a kérdőíven!

A különbuszos utazás miatt sajnos csak 45-en tudtok részt venni az alkalmon, úgyhogy tényleg ne gondolkozzatok sokat!

Ha jelentkezés után valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz jönni, akkor azt minél hamarabb írd meg a kisvasutbaratklub@gmail.com-ra! Ha az alkalmat megelőző 2 napban mondod le, akkor sajnos a program teljes árát ki kell fizetned!

További alkalmaink a tavasz folyamán:

2022.04.30: Szob-Nagybörzsöny Erdei vasút

2022.05.21-22: Túra: Szilvásváradi Állami Erdei vasút, Lillafüredi Állami Erdei Vasút, Pálházi Állami Erdei Vasút, Zsuzsi Erdei Vasút Debrecen, Hortobágy-halastavi Kisvasú

2022.06.12 Tiszakécskei kisvasút

2022 augusztusa: Széchenyi-hegyi Gyermekvasút

Hadas Tamás

Pajtás: 57. tanfolyam, II. csoport
iFi: 66-67. tanfolyam, III. csoport