Egyéb Klub Programok

MEGTELT! – Szöged szöggel, avagy a KBK adventi alkalma

Alkalmunkra sajnos elfogytak a helyek, azonban aki szeretne velünk tartani, ő egy várólistára tud jelentkezni a kisvasutbaratklub@gmail.com-on keresztül. Az ide jelentkezőket lemondás vagy helymegüresedés esetén értesítjük!

Jő, jő a december, csupán egy nap választ el minket, hogy ne csak érzésre, de naptár szerint is belépjünk a télbe. Ugyan a nappalok egyre rövidebbek és hidegebbek lesznek, azonban ez a KBK csapatát nem tudja megakadályozni abban, hogy advent harmadik vasárnapján, december 17-én útra keljen a hírös városba. És hogy mit is látogatunk meg az Alföld ezen ékszerdobozában? A törzsgyökeres KBK tagok egy éve már járhattak velünk Szegeden, azonban a tavalyi alkalomhoz képest idén egy nyombővülést követően a közeli Tram-train járműbázisát fogjuk megtekinteni, és ha már arra járunk, egészen annak hódmezővásárhelyi végállomásáig is elutazunk, valamint felfedezzük a szegedi adventi forgatagot és a hírös város villamosait.

A találkozó december 17-én 7:20-kor lesz a Nyugati pályaudvar csarnokában, a nagy kijelző alatt, ahonnan a 7:50-kor induló, 712.sz. NAPFÉNY Intercity vonattal érjük el Szegedet. Az elköszönés 19:09-kor lesz, szintén a Nyugati pályaudvaron, a Szöged felől érkező 723.sz. NAPFÉNY Intercity vágányánál. Az utazásokhoz elengedhetetlen az országbérlet, melyet mindenkinek magának kell az alkalomhoz megvennie.

Az alkalom költsége mindenkinek egységesen 3000Ft lesz!

Ami mindenképpen legyen nálad:

  • Egész napi enni- és innivaló
  • Réteges, meleg öltözet
  • Országbérlet
  • Az alkalom költsége (3000Ft)
  • Pecsétgyűjtő
  • Jókedv

Ha kedvet kaptál az alkalomhoz, nincs más dolgod, mint jelentkezni az alábbi kérdőíven keresztül. Azonban az alkalomra csupán 50 fő tarthat velünk, így jelentkezz minél előbb, nehogy lemaradj az alkalomról!

Bármilyen kérdés, kérés esetén, továbbra is forduljatok hozzánk bizalommal a kisvasutbaratklub@gmail.com-on keresztül!

 

További tervezett alkalmaink a jövő évben:

2024.január 13. Kemencei Erdei Múzeumvasút, gőzösözés

2024.február 24. Felsőpetény

2024.március 17. Debrecen, Zsuzsi Erdei Vasút

2024.április 27. Csömödéri ÁEV

2024.május 18-19. Kétnapos túra: Feketebalog, Kassa (SK)

2024.június 24. Hortobágyi-halastavi kisvasút

 

 

Címkék

Hadas Tamás

Pajtás: 57. tanfolyam, II. csoport
iFi: 66-67. tanfolyam, III. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .