Egyéb

Sportolni menő!

Elérkezett hát az október és egyre hűvösebb az idő, de ez még nem akadályozhat meg bennünket abban, hogy jól érezzük magunkat! 🙂 Hiszen most már nincs olyan fülledt meleg, hogy semmit se lessen csinálni, és még nem  is olyan vacak az idő, hogy ki se lehessen mozdulni otthonról. Épp jó idő van ahhoz, hogy sportoljunk egy jót! Lefutni a maratont, berúgni a gólt, hazafutni, nagyon vagány érzés, ugye? Ehhez nem kell semmit tenned, csak kihasználni az alkalmat; és mozdulj ki a barátaiddal, csoporttársaiddal,  menj el valamit sportolni! Erre remek lehetőséget biztosítanak a Gyermekvasúton a különböző klubok.

Freeline-skates-are-built-VERY-toughA Freeline klubot meglátogatók megismerkedhetnek egy extrém és nagyon látványos sporttal. Megtanulhatsz gurulni, trükközni és jó társaságban töltheted el az időd. Az első alkalomra október 19-én 17 órára kell a vasútra, a tornaterembe menned, és 19 óráig tart.foci labda

A Foci klubban senki számára nem titok, mit lehet csinálni – na mit? Hát focizni 🙂 Ehhez október 20-án kell a Gyermekvasútra jönnöd, ahol a tornateremben 16 és 18 óra között játszatsz a többiekkel. Hozz magaddal focizáshoz alkalmas ruhát, és innivalót.

Nem az számít, hogy mit sportolsz, hanem az, hogy jól érezd magad közben és jót tegyél magadnak 🙂 Szóval labdákat, deszkákat, bringákat, evezőket, ütőket elővenni, és máris egy lépéssel közelebb vagytok egy olimpiai aranyhoz, európabajnoki győzelemhez, vagy világrekordhoz 🙂 Sportoljunk, mert sportolni naggyon menő! 🙂

(Még egy alkalom, hogy nagyon menő lehess: közeledik a GOAVAN, a következő nagyvasúti program, ami szintén a legvagányabb dolgok közé tartozik, ha jól szerepelsz rajta a csoportoddal. Erről a programról biztos sok cikket olvashatsz itt)

Üdv, érezzétek jól magatokat,

Fenyő

Címkék

Antal Végh

Pajtás: 48. tanfolyam, VII. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, IX. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .