Szakmai

Vasárnap Delta!

Ferencváros - forrás: Indóház
Ferencváros - forrás: Indóház

Idén a legelső Delta Klub a Ferencvárosi Pályaudvaron lesz. Megtekintjük az irányítótornyot, a teherkocsikkal ismerkedhetünk, megnézzük a gurítódombot, a vontatási telepet és sok-sok érdekes dolgot láthatunk még a program alatt.

Találkozó 9.00-kor a pályaudvar váróterme előtti placcon (ahogy érkeztek az 1-es villamos vagy a 103-mas busz megállójától, mielőtt bemennétek a váróterembe, a megállók neve is Ferencváros vasútállomás). Program vége 16.00 körül ugyanitt. A pályaudvar megközelíthető Kőbánya-Kispest és a Keleti pályaudvar felől Budapest-bérlettel igénybe vehető vonatokkal is (a menetrendet lásd: www.elvira.hu. Kőbánya-Kispest felől ajánljuk a 8.32-kor induló vonatot!).

A program díjmentes, előzetes jelentkezés szükséges a nevelőknél október 12. -, péntekig, utána Füstös Istvánnál (+36-20-331-4011) telefonon lehetséges.

Hozni kell: ennivalót, innivalót egész napra, láthatósági mellényt (ha van), zárt cipőt mert a vasút területén csak abban közlekedünk.

Szeretettel várunk minden érdeklődő Gyermekvasutast, Ifivezetőt és Felnőtt Dolgozót!
Kérdés esetén írjatok nyugodtan! tobiasandrasj@gmail.com 🙂

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .