Egyéb

Logisztori – Az ébredés

Logisztori
Logisztori
Egy ember felébred reggel, és kiül az ágya szélére. Pár pillanat múltán hisztérikus zokogásban tör ki. Vajon mi okozta ezt?

A megfejtéseket hozzászólásban várjuk! Ehhez nem kell mást tenned csak egy kicsit lejjebb tekerni az oldalt! Ha bármilyen hibát észlelsz keress minket ezen az e-mail címen: sihuhu@gmail.com

[/pane][pane]Logisztori szabályok: „A mesélő elmondja a történeteket a társaságnak. Általában elég meghökkentőek, de valójában nem történetek, hanem csak TÖRTÉNET VÉGEK. A feladat az, hogy ki kell találni a többieknek, hogy mik voltak az előzmények. Kérdéseket tehetnek fel a helyszínre, tárgyakra, körülményekre vonatkozóan, amelyre a mesélő válasza csak ‘igen’, ‘nem’ vagy ‘nem jellemző’ lehet. Itt mindenki belead apait-anyait, a közös gondolkodás segít a megfejtésben. ”

PÉLDA:
A sivatagban van egy két méter átmérőjű cső. Az egyik végén is benéz egy oroszlán, aztán a másik végén is benéz egy másik oroszlán, és mégsem látják egymást.

Miért?

Megfejtés: Nem egyszerre néznek bele!

Sasfalvi Tibor

2 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Erre életben nem jöttem volna rá ha nem olvasok utána. Ezt a magyarázatot találtam
    Barátunk egy törpe, aki egy cirkuszban dolgozik, és abból él, hogy mérete, nem a megszokott. Barátai egyszer megviccelték, és éjszaka észrevétlenül lefűrészelték az ágya lábait. Mikor reggel felébredt, és szokásához híven kiült ágya szélére, leért a lába, nem úgy mint máskor. Ekkor hirtelen azt hitte, hogy megnőtt, ami azt jelentette volna, hogy elvesztette egyetlen kenyérkereseti lehetőségét. Ezért pánikolt be kissé.