Cikkek Hírek Kultúra

Ifiszolgálat 2013.

Ifiszolgálat

Évközben sokszor felmerülhet bennetek a kérdés, hogy vajon mit csinálhatnak az ifivezetők addig, amíg ti a váltókat állítjátok, a vonatokat menesztitek, vagy a jegyeket kezelitek. Erről azon felül, hogy sokat mesélnek nektek, még videókat is szoktak készíteni (Ifik a szoliban, Menő misszió,  stb.).  Bár idén a tanfolyamos ifik átvették egy-egy napra a stafétát, de csak évente egyszer van olyan nap, amikor az összes ifivezető egyszerre választhatja az engedély kérés-adást feladatául, a kondércipelés helyett. Természetesen 2013-ban is az ifitábor alatt kerül megrendezésre ez a különleges ifiszolgálat, mégpedig augusztus 29-én.

Szóval, ha szeretnéd megnézni, hogyan állja meg a helyét egy év kihagyás után egy szolgálatban az összes ifi, nincs más teendőd, csak fellátogatnod augusztus 29-én, csütörtökön a Gyermekvasútra.

[box_info]Ha kíváncsi vagy az ifivezetők aznapi szolgálati beosztására, nincs más teendőtök, mint az említett napon 9 órakor ellátogatni a SiHuHu weboldalára.[/box_info]

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .