Szakmai

TANÉVZÁRÓ DELTA – ISTVÁNTELEK

Gondolom, te is alig várod már, hogy ne kelljen az iskolapadba görnyedve, naphosszakat tanulni, tanulni, tanulni. Azonban te, barátom, több okból szerencsés vagy. Először is azért, mert ha te ezt itt olvasod, bizony komoly esélyed van rá, hogy gyermekvasutas/ifi vagy, vagy bármilyen szállal kötődsz a vidáman kanyargóhoz. Ez már eleve elég nagy mákocska, hát ha még hozzávesszük, hogy május 31-én Istvántelekre mehetsz a Delta Klub következő alkalmán, most már tényleg mindenki téged istenít.

Egy rendhagyó Deltával zárjuk a 2013/14-es tanévet, hiszen egy olyan alkalmon vehetsz részt, amely 8:15-kor kezdődik. Bizony, ebben az évben ilyen még nem volt, de ahogy – ha jól emlékszem – Arany János mondta: „Egyszer mindent el kell kezdeni”. Mi pedig úgy döntöttünk, hogy mikor, ha ne most kezdjük el, elvégre több lehetőségünk idén már nemigen lesz rá. Olyan Delta se volt még idén, ami Május 31-én lett volna, olyan se, amin a Roncstemetőt, s a BGOK Jelzőparkot néztük volna meg, s ahol tudtunk volna Szimulátorozni. No de egy így kicsit tú mács informéjsön*!

Tehát akkor elmondanám, hogy a következő RENDHAGYÓ (okait lásd fentebb) DELTA 2014. május 31-én lesz, s a találkozó 8:15-kor lesz a NYUGATI PÁLYAUDVARON AZ 1-5. VÁGÁNYOK VÉGÉNÉL! Mire odaérsz, már lapuljon a zsebedben egy BKK-BÉRLET, hisz ha rendelkezel ilyennel, nem kell vonatjegyet venned. Vonatunkkal egészen Istvántelekig utazunk, ahol megtekintjük a Roncstemetőt, s közben Szimulátorozunk is. Ezután átsétálunk a BGOK Jelzőparkba, kiállított forgóvázakat nézdegélünk, felülünk egy vonatra, s hazajövünk. Rövid, ám roppant izgalmas program, amelynek vége 13:00-kor lesz.

[box_warning]DE JÓL FIGYELJ! A PROGRAMRA ELŐRE JELENTKEZNED KELL A NEVELŐKNÉL, S CSAK 30 HELY VAN MEGHIRDETVE, TEHÁT NEM ÁRT SIETNI, AKÁR MÁR MA FELÍRATHATOD MAGAD![/box_warning]

Igen, tudom, hogy aznap Vasas-meccs van, de egyrészt ezúttal ez izgalmasabb, másrészt pedig a DELTA szervezősége ügyelt rá, hogy a program után legyen időd átérni a meccsre. Respect!

Rossz szokásom Témazáró dolgozataimat összefoglalással zárnom, s ezt a hagyományt tovább ápolom:

[box_info]

2014. május 31. SZOMBAT
Találkozó: 8:15 Nyugati Pu. 1-5. vágány vége
Vége: 13:00 ugyanott
Hozz légyszíves: BKK-BÉRLET
Előtte: Jelentkezz a nevelőnél!

[/box_info]

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .