Egyéb

Zene

Battery Band
Battery Band

Sziasztok! Bizonyára ti is szoktatok zenét hallgatni. Lehet ez bármilyen zene, akár pop, rock, dance stb.. Ezeket gondolom általában híres zenekaroktól szoktátok hallgatni. De ha megnézitek, vannak fiatal tehetségek akár köztetek is, akiket lehet, hogy még észre se vettetek… Van olyan, aki nagyon jól gitározik a csoportotokban? Elképzelhető, hogy egyszer még ő is nagy gitármester, híres zenész lesz. De lehet, hogy bennetek is ott rejlik a tehetség, csak ki kell magatokat próbálni benne. Valahogy így kezdődhetett ennek a három fiatalnak a karrierje, akikről most van szó.Soaked in life

Battery Band
Battery Band

Hogy kik is ők? Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf és Lábas Viki. Ők alkotják az idén januárban megalakult formációt a Margaret Islandot. De hogyan is kezdődött ez az egész? Ha mondhatjuk egy kicsit Bálintnak volt köszönhető hogy ez a banda megalakult ugyan is az egy évvel ezelőtt megrendezett Barta Tamás Gitárversenyen különdíjas lett. A különdíjjal egy profi stúdiófelvételt nyert Magyarország egyik legjobban felszerelt stúdiójában, ezt a nyereményt idén váltotta be. Bálint és Kristóf egyébéként nem most dolgoztak először együtt, ugyanis egy másik zenekaruk is van, ahonnan lehet, hogy ismerhettek is valakit. Ez a zenekar nem más, mint a Battery Band, melyben Péterfy Lili és az MCD nevű zenekar egyik tagja is sokaknak ismerős lehet. Igen, ők azok a fiatalok, akik bejutottak az idei X-faktorba.

Szóval már senkinek sem volt idegen a zene.

A Battery Band egyik legjobban sikerült száma mely még az MR2 Petőfi Rádióban is lejátszásra került.

Na, de kanyarodjunk vissza a Margaret Islandra. A srácok bevonultak a stúdióba és egyszerűen megalkották a lehető legjobb slágert. Ez egy olyan dal, amit ha először meghallgatunk, nem biztos, hogy annyira tetszeni fog. De ha még egyszer, kétszer, háromszor rámegyünk a replayre, akkor biztos, hogy egész nap ezt fogjuk énekelni, hiszen egy nagyon jó dal készült.


Ugye, hogy egyre jobb?

A dalt egyébként Füstös Bálint szerezte, a szöveget pedig Csarnai Borbála írta meg. A zenekar tagjain kívül még  Czeglédi Tamást hallhatjuk a dobok mögött, a vokalista Simó Marcell volt.  A dalhoz, mint észrevehettétek, készült még egy klip is, melyről a vokalistánk gondoskodott. A klip szerintem nagyon jól sikerült, hisz gyönyörű éjszakai felvételek vannak benne, és akár még egy kis Budapest reklámnak is nevezhetjük, sőt még egy aranyos kutya is végigkíséri az egész videót.  Mindezt egy DLSR kamerával elkészítve.Parlament

Remélem, nektek is tetszik ez a szám, és hogy az ilyen fiatal tehetségek képviselik majd egyszer Magyarországot akár egy világversenyen.  Sőt még lehet, hogy te is köztük lehetsz szóval, ha úgy érzed, hogy benned is megvan valami, akkor ne habozz, keress társakat és dobjatok össze egy jó kis számot, biztos jó lesz!

Címkék

KariAti

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .