Cikkek

Pótifiképzés tudnivalók!

IFIVEZETŐ  KÉPZÉS – 2015

A Gyermekvasút Vezetősége a 2015/2016. tanévben is várja a 8.-os és esetleg a 9.-es pajtások jelentkezését az Ifivezető Képzésre!

Jelentkezni azonban csak szeptemberben lehet (a Ballagási ünnepséget követően kb. egy hét múlva). Ezzel akarjuk megelőzni, hogy a Ballagás felfokozott érzelmi hangulatában minden ballagó pajtás azonnal jelentkezzen a pótifiképzésre.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az Ifivezető képzésre jelentkezés feltétele a „Kiválóan megfelelt” szakmai vizsgaeredmény. Tekintettel arra, hogy a 7.-es pajtások a tavaszi vizsgák idején még nem kellett, hogy eldöntsék az IK-ra történő jelentkezésüket, így részükre javítási lehetőséget fogunk biztosítani a jelentkezés időszakában (kb. szeptember közepén).

Ezt a kedvezményt azonban a PIK-re jelentkezők NEM VEHETIK IGÉNYBE!

Az idei évtől érvényes szabályzat alapján az elballagott pajtásoknak legkésőbb 2015. augusztus 30-tól „Kiválóan megfelelt” vizsgaeredménnyel kell rendelkezniük.

Megfelelt vizsgával rendelkezők számára egy alkalommal biztosítunk javítási lehetőséget augusztus 29-én 10 órakor a Gyermekvasutas Otthonban.

Kellemes nyarat kívánunk mindenkinek!
Füstös István
képzési vezető
az IK Vezetősége nevében

Címkék

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .