Programok Tanfolyam

Avatás 2016 – Avatandó Pajtások Figyelem!

Gyermekvasutas Avatás 2015
Gyermekvasutas Avatás 2015

Avatás 2016 – Minden tanfolyamos életében eljön a nap, amikor a Gyermekvasút hivatalosan is nagy családjába fogadja. Tisztán emlékszem a napra, mikor engem avattak, pedig közel 10 éve volt. A júniusi meleg, a peronon várakozó vonat, a sok szülő és rokon, mind minket fényképezett, miközben meneteltünk, tisztelegtünk, vagy az eskü szövegét mondtuk.

Ez a felejthetetlen élmény számotokra június 11-én fog eljönni. Gyülekező a Gyermekvasutas Otthonban 8:00-8:20- ig lesz. Ne felejtsétek otthon a fehér ingeteket/blúzotokat, fekete nadrágotokat/szoknyátokat, fekete/fehér zoknitokat és a rokonaitokat! Az ünnepség 10:00-kor kezdődik. A szokásos hőségre számítunk, ezért fontos, hogy előtte sok folyadékot igyatok és otthon reggelizzetek!

Az ünnepség után avatják fel az új hűvösvölgyi biztosítóberendezés kezelőpultját, valamint a Gyermekvasutas Múzeumát díjmentesen megtekinthetitek vendégeitekkel együtt. Legalább annyi sok szép évet és emléket kívánok nektek, mint amennyi az én hátam mögött van.

Avatáspróba-2014
Avatáspróba-2014

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .