Egyéb

Temofeszt

Sziasztok!

Október 7-8-9-én hétvégén (péntek-szombat-vasárnap) megrendezésre kerül – idén 8. alkalommal – a Füsti parkban a Temofeszt.

Hogy mi ez? Hivatalos nevén ez egy technikai vasútmodellező fesztivál. Ez azt jelenti, hogy nagyon sok terepasztal van kint, illetve egy pár szimulátor, és más érdekes dolog (pl, hatalmas távirányítós teherautók rallyznak a körfűtőházban 🙂 ).

Az egyik szimulátor amit mi viszünk ki, egy nagyrészt volt gyerekvasutasok által fejlesztett vasútforgalmi szimulátor, a TerVez2. Ennek segítségével ki tudod magad próbálni Magyarország sok nagyvasúti állomásán forgalmistaként. Valósan tud szimulálni nagy forgalmi helyzeteket, biztosító-berendezéseket, sőt még hibákat is. Tudunk szimulálni teljes vonalakat is, úgyhogy ha többen eljöttök akár egy egész vonalat irányíthattok 🙂 .

Úgyhogy ha szeretnél 20 vágányos állomásokon rendelkezni és kétvágányú vasútvonalakon forgalmistává válni, nem kell mást tenned mint október 7-8-9-én meglátogatni minket a Füsti parkban. Valószínű a gyerekvasutas igazolványotokkal ingyen be is engednek majd titeket. 🙂

Várunk titeket!

Egykét kedvcsináló:

https://www.facebook.com/events/1193285584057223/

https://www.facebook.com/TerVez2/

http://www.temofeszt.hu/category/temofeszt/temofeszt-2016/

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .