Gyermekvasút Hírek Tanfolyam

Nyomtatásban az új Daloló

Megjelentek az új Dalolók
Megjelentek az új Dalolók

Megjelent nyomtatásban is az új Daloló, mely tartalmazza az összes vasutas dalt és a hozzájuk tartozó gitáros akkordokat.

A szemfülesebbek már tavaly óta használhatták a megújult füzetet, hiszen az már egy éve elérhető online a Gitár klubosok számára. Ettől a héttől azonban megjelenik majd pár új Daloló a szolis vonatokon is.

Az új Daloló érdekessége, hogy ugyan van benne tartalomjegyzék, de dalolás közben biztosan nem lesz rá szükség, hiszen a dalok ABC sorrendben szerepelnek a benne és az oldalak felső sarkában egy betűindex jelöli a dal kezdőbetűjét, hogy elég legyen csupán végig görgetni az oldalakat.

További újítás még, hogy a tanfolyamosok és később a csoportok a saját példányaik végére gyűjthetik majd tábor, csoport és tanfolyami indulóikat is, így megörökítve azokat.

Néhány dal mellett egy kis alagutas logó is található, ezek ugyanis alagútindulóként is énekelhetőek, nagyjából annyi idő őket elénekelni, amíg a vonat átbújik a hegy alatt.

Ha online szeretnéd fellapozni az új Dalolót, látogass el ide: http://sihuhu.com/dalolo/

Az új Daloló
Az új Daloló

 

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .