Klub Ti írtátok

Gasztro klub élménybeszámoló

A Gasztro klub idén már kettő alkalmat is tartott, és szerencsére nagyon sokan voltunk.

Elősszőr a Marika néni kávézójában ettünk egy óriási hamburgert. Az első alkalomról így írt két résztvevő:

„Az idei év első Gastro klubja a 4-6-os Mester utcai megállójában kezdődött, ahonnan egy rövid séta után megérkeztünk Marika néni kávézójához. Elég sokan voltunk, és az időjárás is kellemes volt, ezért úgy alakult, hogy miután az ifik leadták a rendelést, egy közeli kis térre mentünk. Az időt beszélgetéssel ütöttük el, amikor a kávézónál maradt ifik megérkeztek egy dobozzal, benne finom, és óriási hambikkal. A doboz gyorsan kiürült, de addigra már mindenki jól lakott. Visszasétáltunk a találkozó helyére, ahol a közös elköszönés után mindenki elindult haza. Ez a szeptemberi délután kellemesen telt el.”

Ajanidisz Dóri, Csordás Betti (1.csoport)

A következő alkalmunk során a Szerájba mentünk, ahol Budapest egyik legfinomabb gyrosát kóstoltuk meg:

„A 2016.10.20-án ellátogattunk a Gasztro Klub alkalmával a Szeráj nevezetű gyorsbüfébe. A Szeráj egy török gyrosozó hely, a Szent István körút 13-as szám alatt található. Nagy volt a választék az ételekből de gyrosból csak 2 féle volt. Itt nem pitában hanem tortillában adják. Az adagok elfogadhatók bár nem rám voltak méretezve. A helynek akkor van hangulata,ha viszel magaddal egy jó társaságot. Ezen a délutánon jól éreztem magam és remélem, hogy a következő alkalomra is eltudok menni.”

Luppej Zsombor (5. csoport)

Gasztro klub 2016
Gasztro klub 2016

 

A Gasztro klub hamarosan újabb cikkel jelentkezik, ami az eddigiekhez képest formabontó lesz 😉

Dóri-Ági-Netti-Bálint-Milán

Címkék

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .