Hírek

Frissült a SiHuHu Szakmai oldala!

Gyermekvasutas Segédlet - 2017.

Elkészült a Segédlet 2017-es változata, ezzel egyidőben frissült a SiHuHu szakmai oldala.

Ahogyan megszokhattátok a Segédletet és a szakmai felkészüléshez szükséges egyéb dokumentumokat feltöltjük a sihuhu.com/szakmai weboldalra. Így már megtalálhatjátok a SiHuHu-n a Segédlet 2017-es kiadását és a hozzá készült munkafüzetet, melyet csak itt találhattok meg. Természetesen amint a szolgálatokban, úgy a weboldalon is meg fognak jelenni az idei évre készült gyakorlólapok, melyeket már akár számítógépeteken, vagy mobiltelefonotokon is ki tudtok tölteni, ha a megfelelő PDF olvasóval rendelkeztek. Ezek a gyakorlólapok a terjedelmükben és felépítésükben megegyeznek az éves vizsgával.

Az oldalon idén is megtaláljátok a felkészülést segítő szakmai videókat, illetve néhány online és kinyomtatható játékos feladatot.

A Szakmai Középdöntőre és a Szakmai Döntőre is a sihuhu.com/szakmai oldalon található aktuális tankönyvből tudtok felkészülni.

Ha hibát találtál, vagy észrevételed van, akkor az alábbi űrlap segítségével küld el nekünk, mi pedig eljuttatjuk a készítőknek!

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .