Szakmai

Megkezdődik az idei Delta klub!

Megkezdődött az idei Delta klub!

A Delta klub idén is várja a vasútbarát érzelmű pajtásokat. Már meg is szerveztük első programunkat Nektek.

Az idei év első helyszíne a Kerepesi úti Üzemirányító Központ lesz. Na, de mi ez a hely, mit csinálnak itt?

Ezen a helyen a MÁV országos hálózatát irányítják. Fontosabb döntéseket, például vonatok tereléséről, vagy éppen rendkívüli küldeményekről, itt hoznak meg. A budapesti területi igazgatóság legtöbb vonalának forgalmi vonalirányítása is innen zajlik, sőt a személyvonatokért felelős MÁV-START irányítók is itt dolgoznak. Ezen a helyen „0-24-ben” döntéseket kell hozni, minden rendkívüli helyzet előbb-utóbb ide fut be.

A látogatásra október 13-án pénteken délután kerül sor. 15:00-kor fogunk találkozni az épület előtt, a 80-as troli Keleti pályaudvar irányú Gumigyár megállójában. Elbúcsúzni ugyanitt fogunk, körülbelül 17:30-kor.

Fontos! A programra összesen 17-en tudtok velünk tartani, a hely adottságai miatt! Ezért a nevelői irodában (személyesen vagy telefonon) előre jelentkezni kell!

Ha szeretnéd megtudni mit jelent, az, hogy „tiszántúli tervező főirányító”, vagy mi a dolga egy RK-s irányítónak, vagy csak érdekel, mi történik, mikor leszakad a felsővezeték, vagy meghibásodik a biztosítóberendezés, jelentkezz gyorsan a nevelőknél!

Várunk benneteket, az idei „deltás” ifik, Sajt_Gábor_Hedis_Viktor_Bence_Dani

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Ugye a jelentkezők közül senki nem felejtette el a mai alkalmat! 🙂