Gyermekvasút Vasúton

Was ist das TEMOFESZT?

Mi is az a TEMOFESZT?

A TEMOFESZT egy mozaikszó. Ezek lényege, hogy a szó más szavak kezdőbetűiből áll össze. A TEMOFESZT a „TEchnikai MOdellvasút FESZTivál” szavakat tömöríti egybe. Ez az esemény kilencedszerre kerül megrendezésre most hétvégén a Vasúttörténeti Parkban.

(TerVez2 Szimulátor egy részlete)

Mi szokott itt lenni?

Minden, ami modellvasút. J Ezen kívül pár nosztalgiamozdony és -kocsi, legó modellek és modellkamionok, meg pár szimulátor. Ezek egyike az ex-gyerekvasutasok által fejlesztett TerVez2. Bátran állíthatjuk, hogy jelenleg ez Magyarország leginkább valósághű és szerteágazó vasútszimulátora. Mindenféle biztosítóberendezés, hangosbemondó, vonat- és tolatási mozgás szimulációjára képes, nagyon sok magyar vasútállomáson.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, és nem vagy még beírva kisegítőre a hétvégén, gyere el október 6-tól 8-áig a Vasúttörténeti Parkba. A belépőjeggyel természetesen a park szokásos látnivalóit is megnézheted, például kipróbálhatod a kertivasutat vagy a hajtányozást. Ha szeretnél még jobban utánanézni a programnak, ezeken a linkeken megteheted: http://www.vasuttortenetipark.hu/    http://tervez2.eu/portal/

Törölt felhasználó

1 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .