Egyéb Klub Programok

HüviLiga – Farsangi Kupa! – még 1 hely kiadó

Nem kell félniük a futballszerető gyermekvasutasoknak: a HüviLiga 2018-ban is szerves részét fogja képezni vasutunk szolgálatokon felüli programkínálatának. Ennek első újévi állomása a HüviLiga – Farsangi Kupa lesz, február 4-én a Soroksári úti Labdakertben.

Első két fordulónk után a Hüviligás mezőnyt összesítésben a Nincsen FC vezeti, megelőzve az FC Mérnemfelelmeget (=FC2) és az FC15-öt. No de nem csak az egész éves pontverseny jelenlegi dobogósainak, hanem minden más csapatnak is lehetősége lesz gyarapítani pontjai számát, ugyanis

FEBRUÁR 4-ÉN MEGRENDEZÉSRE KERÜL A HÜVILIGA – FARSANGI KUPA!

Összesen nyolc csapat jelentkezését várjuk a kupára január 28-a, vasárnapig. Regisztrálni IDE kattintva tudtok. Az együttesek játékosai kizárólag jelenlegi gyermekvasutasok lehetnek, ennél több megkötésünk nincs, kicsiket és nagyokat, fiúkat és lányokat is szeretettel várunk futballozni. Egy csapatba minimum 5 főt kell regisztrálni, hiszen a mérkőzéseken majd egyszerre ennyien lesztek a pályán (nyilván egy csapatból). Értelemszerűen lehet, sőt érdemes is többen jelentkezni, gondolva az esetleges cserélési lehetőségre, illetve az addigra maródivá váló játékosokra. Kérünk titeket, hogy csak akkor regisztráljatok, ha biztosan meg tudtok legalább 5 fővel jelenni a kupán! Ahogyan azt már az előző kupán is tapasztalhattátok, a pályabérlés bizony-bizony pénzbe kerül, így ismét szeretnénk kérni 6.000 forintot csapatonként tőletek a nevezésre!

Eddig hét csapat regisztrációját fogadta el a szövetség. ismét velünk lesz a IV., VII. és A XIII. csoport koalíciója a Best Hüvi Legends, a címvédő FC2 hagyatéka az FC Mérnemfelelmeg, az összesített pontversenyt jelenleg vezető Nincsen FC (III., VI.), a csoportkeretéhez igazán hűséges GrundXIV, újra megmutatja oroszlánkörmeit az IK Girls, visszatér ismét a #noname (XI.) és megpróbál visszaülni a trónra az FC15. Így még egy együttesnek adott a lehetőség, hogy velünk focizzon farsangkor.

A Farsangi kupa helyszíne ismerős lehet azoknak, akik velünk tartottak Mikuláskor is, hiszen ezúttal is a Soroksári úton található Labdakert Sportklubban fogunk játszani. Közös találkozót ezúttal is szervezünk a Közvághídhoz a H6-os hév végállomásához, 8:15-re. Természetesen van lehetőség egyből a stadionhoz menni, a Labdakert a Soroksári út 79-91. alatt található. Akik egyből a pályához érkeznek, kérjük, hogy 8:45-re mindenképp érkezzenek meg! A kupa előreláthatólag 16 óráig fog tartani, a játékosokat igény szerint visszakísérjük a Közvágóhídhoz.

Természetesen nem csak a nevezett csapatok játékosait, de szurkolókat is várunk a tornára, nyugodtan hívjátok csoporttársaitokat, szüleiteket, hogy a győzelembe hajszoljanak titeket!

Jelentkezésre fel,

Ria-ria HÜVILIGA!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .