Cikkek Klub Programok

Keréklábas klub a Börzsönyben február 4-én

Kedves Érdeklődők!

A Keréklábas klub is szeretne sikerekben gazdag, sok túrával tarkított új évet kívánni.
Következő alkalmunkat február 4-én fogjuk megtartani. Ez az alkalom inkább lábas lesz, bár kerekeken is haladunk majd, csak nem mi hajtjuk őket.

A Börzsönybe fogunk kirándulni, Márianosztra és Szob között. Miután Szobig elvonatoztunk Budapestről, terveink szerint kisvonattal jutunk el Márianosztrára, úgyhogy a vasutas érdeklődőket is nagyon szívesen várjuk (senkit ne tévesszen meg, hogy ez a kisvasút hivatalosan télen nem üzemel).  Innen fogunk visszakirándulni Szobra, ahonnan vonattal jövünk majd vissza Budapestre. A kirándulás elején megnézzük majd a működő márianosztrai börtönt – persze csak kívülről, illetve az itteni híres kegytemplomot. Visszafele útközben pedig megnézünk egy várromot és több érdekes legendával rendelkező forrást, például a vasutas forrást. Egy ideig a felújított kisvasút mellett, utána pedig egy felhagyott kisvasúti nyomvonalon fogunk túrázni a szép téli erdőben.

Ha felkeltettük érdeklődésed, vagy csak szeretnél újabb pecsétet a túrakönyvedbe, először is jelentkezz ezen a linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf65wB1SI3kz18_P5pD-oTj9WZYu97J1IjA7Jo_t41MLuK18w/viewform

FONTOS! Az alkalmat csak akkor tartjuk meg, ha minimum 15-en jelentkeztek. Úgyhogy fontos, hogy elhozzátok barátaitok, csoporttársaitok!

Hozni kell az alkalomra:

  • 2000 forintot (vonatjegyek, kisvasút)
  • Ebédet
  • A túrapecsételős lapot a múltkori alkalomról (ha voltál)
  • Jókedvet és magadat 

Találkozunk 2018. február 4-én, reggel 8:30-kor a Nyugati pályaudvar pénztárcsarnokában,
elbúcsúzás pedig délután 16:54-kor a Szob felől Nyugati pályaudvarra érkező vonat vágányánál.

Túrára fel!

 

Frissítés: Sajnos mivel nem jelentkezett kellő számó túrázó, így a klub alkalom elmarad.

Címkék

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

2 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Kedves Dani!
    Szuper a program, mi szülők is elmehetünk-e?
    Benedek és Beatrix szülei