Cikkek NVP

OnTour 2018

És az megvan, mikor Willy Fogg, Lolka és Bolka vagy Csőrike 80 nap alatt körbeutazzák a Földet?

Igen, jól olvasod, simán körbeutazzák. Nem mentik meg, nem igázzák le, nem robbantják fel. Persze mióta tele a galaxis Marvel hősökkel, mióta már Barbie is az űrben rebegteti a szempilláit, na meg mióta egy mezei nagyvasúti programon is időutazgatással tengetjük az időt, az ember hajlamos abba az illúzióba ringatni magát, hogy szerény bolygónk már nem is tartogathat számára izgalmakat. Ennél nagyobbat azonban nem is tévedhetnénk, hiszen a világ, ahogy a 2018-as Segédlet, tele van meglepetésekkel.

Persze nem szabad semmit elhinni csak azért, mert a sihuhun olvasod (kivéve talán a szakmai infókat). Tarts velünk márciusban, és győződj meg róla saját szemeddel, mennyi érdekességet és izgalmat tartogatnak a világ különböző városai! Az OnTour egyszeri és kihagyhatatlan ajánlatával 1 nap alatt 14 város közül látogathatsz meg 8-at, cserébe pedig csak annyi a dolgod, hogy te is bemutasd saját városodat az oda látogatóknak.

Na de hova is repül ez az elsőosztályú, gyermekvasúti Igazolvánnyal ingyenesen igénybe vehető, hiperszupermegagyors repülőgép?

Március 25-én vasárnap, a velünk vándorló világjárók látogatást tehetnek a Fehér Házban, Washington DC-ben, kételyek és gondolák között ringatózhatnak Velence városában, és megtekinthetik Barcelona nevezetességeit. Megismerkedhetnek a fagyos Moszkva és a napsütötte Honolulu lakóival, Mexikóváros karneválos, vad forgatagával és Alaszka hűvös, nyugodt mindennapjaival. Míg Tokióban lenyűgöző technikai vívmányokkal találkozhatnak, addig Londonban az elkerülhetetlen piros emeletes buszok, Stockholmban pedig az IKEA dolgozói várják majd őket. Lepillanthatnak a berlini falról, vagy az Eiffel toronyból, sőt, Rómában a pápaválasztáson is részt vehetnek. Persze azok sem unatkoznak majd, akik aktívan szeretnek turistáskodni; Pekingben a kínai harcművészetekben próbálhatják ki magukat, Athénban pedig egy egész olimpia várja a sportrajongókat.

Ha valami csoda folytán még nem körmölöd épp a naptáradba az időpontot (március 25. egyébként), van még egy jó érvünk amellett, hogy velünk tarts: az előbb említett városok ugyanis nemcsak nevezetességeiket, de konyhájukat is készek megismertetni az utazókkal. Minden városban lehetőséged lesz valami helyi finomságot megkóstolni.

Figyelem! A babiloni zűrzavar elkerülése végett az utazás során velünk tartó Világjáró Büféskocsi árusai csak magyar nyelvű rendelést és csak magyar forintot fogadnak el.

Március 25-ig még pont van idő előkotorni az útleveled, csekkolni a Google térképen, hogy hol is van Honolulu, meg persze felkészülni saját városoddal a rengeteg turistára. Addig is, kövess minket bátran Instagramon (@ontour_2018) és csatlakozz a Facebook eseményhez, ahol még több infóval és érdekességgel várunk.

Címkék

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .