Cikkek Gyermekvasút Hírek Szakmai

DELTA-túra – Információk

FONTOS! A jelentkezés lezárult, a jelentkezők emailt kaptak a részletekről. Amennyiben jelentkeztél, de valamiért mégsem kaptál emailt (szüleid sem), haladéktalanul jelezd nekünk a fusti328@gmail.com email címre. Ugyancsak itt jelezd, ha valamiért mégsem tudnál részt venni a túrán. Csütörtökön 14:45-15:00 között fogunk találkozni a Nyugati pályaudvaron. Ennivalót csak az útra kell hozni, hálózsák nem szükséges. Az előlegen felül mindenkinek 3500 forintot kell fizetni, melyet a vonaton szedünk be. Szombaton 19:37-re érkezünk ugyancsak a Nyugati pályaudvarra.

Ebben az ajánlóban tudhattok meg pár fontos dolgot az idei DELTA-túráról. A brosúrát lentebb le is tudjátok tölteni.

Aki MÁV arcképes igazolvánnyal, vagy MÁK kártyával rendelkezik, 5000 forintot kell előlegbe fizessen. A fennmaradó összeget itt fogjuk hamarosan közzétenni, azonban ez biztosan nem lesz több 5000 forintnál. Akinek az összeg problémát okoz, forduljon bátran a Gyeremekvasutasokért alapítványhoz  (közös célunk, hogy anyagi okból senki se maradjon otthon).

 

 

Letölthető formátum

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .