Cikkek Egyéb Érdekesség

Horoszkóp

Kedves Pajtások!

Egy forradalmian új dolognak lehettek most szemtanúi. A csillagok együttállásának, és mindent látó teleszkópomnak köszönhetően kiolvastam az univerzumból a jövőtöket! Ezeket a csillagjegyek szerint szétbontottam, hogy mindenki számára személyre szóló legyen. Egy szó, mint száz, jó szórakozást az első gyermekvasutasoknak készült horoszkóphoz!

Kos (03. 21 – 04. 20.)Nagy ötleteid vannak mostanság, amit meg is osztasz az állomásodon lévőkkel. Ne vedd rossz néven, ha ezeket nem értékelik túlságosan, gondold át jobban a teóriáid! Nagyobb eséllyel kerülsz a kereskedelem közelébe, pedig a gőzös visszatérése miatt szívesebben kerülnél forgalmi munkakörbe. Ne aggódj, lesz még szolgálat idén, nem kell sietned semmivel! A csillagok szerint új barátságba kerülsz majd valakivel a csoportodból.

Bika (04. 21 – 05. 20.)
Minden a feje tetején áll a gőzös érkezése miatt, de Te higgadtan és a helyén kezelsz majd mindent. Mérd fel, kire érdemes alapoznod, hosszú év áll előtted! Különösen jót tesz a kisugárzásodnak, hogy mindent ilyen megfontoltan kezelsz, csak nehogy elszaladjon Veled a ló. Idén nagyon jó helyed lesz a csoportodnál, és ezt már most elkezded megérezni.

Ikrek (05. 21 – 06. 21.)
Nagyon jól kapod el az évkezdést. Semmi sem csillapíthatja a tudásvágyad, nem győzöd megismerni a környezetedben történt változásokat. Az új menetrend már csuklóból jön, de nagyon szerényen kezeled a sok tudást, amit összegyűjtöttél. Nem vered nagydobra, hogy mennyire jól megy mostanában a tanulás. Magadhoz képest sokat barátkozol és ennek köszönhetően sok új barátra is találsz.

Rák (06. 22 – 07. 22.)
A Hold és a Jupiter együttállásban volt részed nem régiben, ez okozta a pozitív rezgéseid. Sikeres hónapod van, ez nem vitás, de aknázd ki minden lehetőséged, a vizsgaidőszakban már szükséged lehet rá. Az is megeshet, hogy ellátogatsz a Kerékpáros klubra, ahol egy új barátság várhat rád. Ez után a feszes időszak után szükséged lesz pihenésre, örülni fogsz a kevésbé intenzív beosztásoknak is.

Oroszlán (07. 23 – 08. 22.)
Szokatlan kreativitással viszonyulsz a szolgálataidhoz. Nagyon oda kell figyelned, hogy a hatalmas képzelőerőd nehogy a százalékod rovására menjen, mert tényleg mindenféle csuda dolog jut eszedbe. A csillagok állása szerint nagyon aktív leszel a mostanában rendezendő klubokon, illetve az NVP-n is nagy hasznára leszel a csoportodnak, hála a találékonyságodnak. Igyekezz a legtöbbet kihozni ebből az időszakból.

Szűz (08. 23 – 09. 22.)
Az univerzum jelenlegi rezgései szerint sokat kell beszélgetned másokkal. Sokszor kerülsz majd olyan helyzetbe, mikor nem egyértelmű, hogy kinek van igaza. Ilyenkor gondolkozz nagyon előrelátóan, nehogy hosszútávú konfliktusaid szülessenek! Azért is, mert kifejezetten szociális időszakodban vagy, könnyen barátkozol mostanában.

Mérleg (09. 23 – 10. 22.)
Nagyon jól sikerült a nyár, rengeteg pozitív pillanatod volt. Ha ezt nem is látod be magadnak, hirtelen később rá kell eszmélned, hogy nem véletlenül mondatja ezt velem az univerzum. Ehhez mérten igyekezz minél inkább elkapni az évkezdést! Lehet, hogy néha kisebb erőfeszítésekbe fog kerülni, de hidd el, megéri. Mind szociálisan, mind szakmailag nagyon képben leszel.

Skorpió (10. 23 – 11. 22.)
Nagyon jó időszakodban vagy, jónak ítélsz mindent, de ne vegyél semmit készpénznek, hiszen mindannyian tudjuk, hogy Te vagy a zodiákus legbizalmatlanabb jegye… Nem akarlak elbizonytalanítani, nem véletlenül jóindulatú a Hold mostanában, de tartsd szem előtt a szolgálatokban, hogy mi nem ment az utóbbi időben, és építs a hibáidra! Tetszeni fog az új csoportkeret, könnyen azonosulsz majd vele.

Nyilas (11. 23 – 12. 21.)
Nagyon filozofikus időszakodban vagy. Jól elvagy a világodban, de ne felejts el koncentrálni a munkára is! A százalékodon jól visszatükröződik majd milyen hatalmas lelkesedéssel állsz a feladataidhoz. Különösen élvezed a gőzös érkezését, úgy érzed, végre méltó feladatot állít eléd. A szakmai éned is nagyon erős mostanában… Esetleg egy Delta?

Bak (12. 22 – 01. 20.)
Ez a tanév a „kitűzött célok éve” nevet is viselhetné. Nagyon sok feladatot adtál fel magadnak, de nagyon nagy lelkesedéssel kezdesz hozzájuk, és ennek látszik is az eredménye. Mind a csoportnál mind az iskolában egyelőre jól állnak a dolgok. De ne kapkodj, messze még az év vége, maradj ilyen lelkes! Váratlan kihívások is megtalálhatnak majd a későbbiekben, de semmiképp ne vállald túl magad!

Vízöntő (01. 21 – 02. 18.)
Elég jó a hangulatod mostanában. Jót tenne, ha ezt a tanulásra tudnád fordítani. Nyitott vagy az újdonságokra és ez most könnyedén előnyödre válhat. Ha már sok mindent elsajátítottál, ne szégyelld felvállalni a tudásod! A többiek örülni fognak neki és sok új barátság alapja lehet ez. Kicsit mozdulj ki a komfortzónádból, nem fog megártani!

Halak (02. 19 – 03. 20.)
A Jupiterben sok lehetőség rejtőzik számodra mostanában. Igyekezz felismerni ezeket! Sok kitartással nagyon nagy sikereid lelheted az előtted álló időszakban. Nagyon tetszeni fog a mostani NVP, és nagyon ügyes is leszel. Nagyon fellendíti a fantáziád a számítógépes univerzum, és nagy hasznára leszel a csoportodnak. Kíváncsian várod, miket hoz még számodra a jövő, de ne felejtsd el, hogy Cofidiskusz paralel csillagvetület nem várt eseményekhez vezethet!

Címkék

Szőnyi Máté

Pajtás: 48. tanfolyam, III. csoport
iFi: 60-61. tanfolyam, XII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .