Cikkek Egyéb Hírek Klub Programok

Kerékpáros klub

Kerékpáros klub
Velencei-tó

Figyelem, VÁLTOZÁS! Sajnos a métaselejtezők második része május 19-én kerül megrendezésre, így a klubalkalom elmarad. Aki nagyon biciklizne, a métaselejtezőkre jöhet biciklivel… 

Jártál már a Velencei-tónál? Valószínűleg igen. És körbe is biciklizted? Erre valószínűleg már kevesebben tudtok igent mondani. Ez most azonban megváltozhat, ugyanis a Kerékpáros klub legközelebbi alkalmát a Velencei-tónál fogja megtartani.

Találkozni 2019. 05. 19-én 8.40-kor fogunk a Déli-pályaudvar pénztárcsarnokában, elköszönni pedig a vonatunk érkező vágányánál (16.49-kor érkezik Székesfehérvár felől)  fogunk 16.50-kor.
Rendhagyó módon erre az alkalomra azonban biciklit nem kell hoznod, mert azt a helyszínen fogunk bérelni (a vonat alacsony kerékpár szállító kapacitása miatt nem is tudjuk levinni).
Amit azonban feltétlenül hozz magaddal:
– 2000 Ft (az alkalom díja a vonatjeggyel és a biciklivel)
– Enni- és innivalót
– Sisakot illetve láthatósági mellényt

Amennyiben kedvet kaptál velünk tartani, az alábbi linken tudsz jelentkezni 2019. április 22-ig (csak hogy tudjuk hányan leszünk).
Mindenkit szeretettel várunk!

Címkék

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .