Klub Programok

Foci és pörkölt két jó barát!

Óriási sztorink van a Gyermekvasút sport- és pörköltszerelmesei számára! Június 2-án, az idei utolsó Hüviligán a töménytelen futball mellett elkészül a pöri is, amit a kimerítő meccsek után közösen elfogyasztunk majd!

 

Ahogyan azt már megszokhattátok, 5-8 fős csapatokban tudtok jelentkezni a szezon utolsó nagy megmérettetésére, a Pörkölt kupa 2.0-ra! A regisztrációt EZEN a linken tudjátok megtenni, legkésőbb május 28., keddig! Kérünk titeket, hogy csak akkor regisztráljatok be, ha biztosan el tudtok jönni, nehogy emiatt emberhátrányban kényszerüljön játszani a csapatotok.

A regisztrációt követően június 2-án, 10 órára várunk titeket HŰVÖSVÖLGYBE! Igen, visszatérünk régi helyszínünkre, szóval figyeljetek nehogy véletlenül a Kzvghdhoz menjetek, mert NEM a Lbdkrtben lesz a banzáj! Fontos, hogy hozzatok magatokkal NEM STOPLIS váltó(foci)cipőt, a nevezésben megjelölt színű mezt, illetve jó sok vizet! 10 órát és rövid bemelegítést követően pedig jön a focifocifocifoci!

Nevezési díj ezúttal nincs! A mérkőzések lebonyolítása a jelentkező csapatok számától függ, így ezt majd május 28-án publikáljuk nektek. A mérkőzések utáni slusszpoén pedig, hogy elkészül a várva váááááárt…

PÖRKÖLT!!!!!

Így a bajnokságot követően meginvitálunk mindenkit egy évzáró pörköltezésre a HüviAréna mellett található Tábor Étterembe!

Természetesen nem csak játékosokat, de szurkolókat is szeretettel várunk a PK2.0-ra is! Sőt, aki egész nap buzdítja az övéit lelkesen, a jó eredmény és a hangulat mellett egy tál pörrencset is kajózhat, elit társaságban, a Hüviliga játékosaival!

 

Nevezésre és pörköltre fel, foci legyen veletek!

Ria-ria Hüviliga

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .