Egyéb

Irány a Döntő!

Alig több, mint 15 óra választ el bennünket az idei Szakmai Verseny Döntőjének kezdetétől, amely során eldől, kinek a szakmai tudása bizonyul idén a legjobbnak. A Döntősöknek a korábbi évekhez hasonlóan idén is egy előzetes projektfeladatot kellett megcsinálniuk – most azt a feladatot kapták, hogy tervezzenek egy állomást, amely a Gyermekvasút vonalát kiegészítve csatlakozik valahol a már meglévő pályához. Az ehhez készített makettek holnap ki lesznek állítva, a verseny alatt meg lehet tekinteni őket.

A sikeres versenyzéshez azonban elengedhetetlen a megfelelő szurkolótábor jelenléte, így szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a nézőtérre, különösképpen a II., IV., VI., VIII., IX., XII., XIII. és XV. csoportokból, hiszen innen képviselteti magát az a 10 kiválasztott, akik holnap összemérik tudásukat. A fontosabb infók:

Találkozó: 14.45, Erkel Színház előtt

Elbúcsúzás: 19.00, ugyanott

Ha valamilyen oknál fogva mégsem tudnál részt venni a Döntőn, ne csüggedj, hiszen a megmérettetést holnap élőben is nyomon követheted a GYVTV Youtube-csatornáján!

Gyertek szurkolni, holnap találkozunk!

Antal Végh

Pajtás: 48. tanfolyam, VII. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, IX. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .