Cikkek Egyéb Érdekesség Vasúton

Nagy tavaszi horoszkóp

  1. A gyönyörű tavaszi időben kitisztult az ég is, a csillagok pedig felfedték előttem a kedves csillagjegyek jövőjét. Fogadják szeretettel tolmácsolásomban

Kos: 03. 21. – 04. 20.
A téli egyhangúság jót tett önnek, empatikusabb és türelmesebb lett, figyeljen rá, hogy ez tavasszal is kitartson, amikor már több szín kerül az életébe. A Vénusz, a szerelem bolygója tavasszal teljesedik ki, de az Ön Merkúrját ez gyengíti, energiát veszíthet, tartalékoljon. Itala a szobi narancslé.

Bika: 04. 21. – 05. 20.

A Vénusz fellángol tavasszal, ezzel párhuzamosan az Ön szívében is gyúlhat egy kis láng. Amennyiben van párkapcsolata, kifejezetten szép időszak fog következni a napos idő beálltával. Ha szingli, ne csüggedjen, lehet most fog kopogtatni szíve kapuján a naplózó lány, vagy váltókezelő fiú, aki télen úgymegdobogtatta a szívét. Ne zárkózzón el, legyen nyitott, akár még jól is elsülhet. Színe a vörös.

Ikrek: 05. 21. – 06. 21.

A télen felhalmozott energiáit ne engedje ki egyszerre, tartalékoljon, mert gyorsan kimerülhet. Ebben a szaturnusz is segíteni fogja, hiszen egész tavasszal állandó energiát fog önnek sugározni, amit, ha ügyes, jólbe tud osztani. Amilyen jót tett a tél a kapcsolatának, úgy kell majd figyelnie tavasszal a fenntartására. Nehéz időszak következhet. A húsvéti ünnepek erővel tölthetik el, gyümölcse a banán.

Rák: 06. 22. – 07. 22.

Párkapcsolata rendeződött télen, a mátrai borzaska megtette hatását. Amennyiben szingli, nem biztos, hogy sokáig az marad. Pártfogója, a Hold olyan energiákat küld, aminek segítségével megtalálhatja élete bejglijének egyetlen mákszemjét. Tavasszal sétáljon sokat, a Margit-sziget, Gellért-hegy szép hely, és akár ott is megtalálhatja azt a bizonyos mákszemet. Étele a kakaóscsiga.

Oroszlán 07. 23 – 08. 23.

Végre itt a tavasz, a kikelet, az oroszlánok kibontakozási lehetősége. Titkos (vagy kevésbé titkos) hódolója új erőre kap, és küzdeni fog kegyeiért. Amennyiben kapcsolatban van, álljon ellent, ne kockáztadsa kedvese bizalmát. Amennyiben egyedül álló, szabadon dönthet, beadja-e a derekát. Nagyon szeretné megtalálni élete pizzájának paradicsomszószát, de ne hamarkodja el döntését. A Nap sajnos szeszélyes tavasszal, segítségére nem számíthat. Virága a rózsa.

Szűz: 08. 24. – 09. 23.

Téli bizalmát ne veszítse el. Ne feledje, süt a nap, énekelnek a madarak, mi kellhet még? No igen, talán egy párkapcsolat. A Vénusz ebben támogatni fogja az egyedülállókat. Összeveszhet legjobb barátjával, érdemes rendezni kapcsolatukat egy tárkonyos pulykaragu mellett. Törekedjen a régi kapcsolatuk visszaállítására. Gyümölcse a narancs.

Mérleg: 9. 24. – 10. 23.

A Mars teljes fényében tündököl, átsegítve önt a tavasz által hozott esetleges akadályokon. Kapcsolata erősebb mint valaha, probáljon tenni annak érdekében, hogy ez megmaradjon. Az Mk 49-esről érkezett jó hírek új erővel tölthetik fel, mind szolgálatban, mind a magánéletben megtáltosodhat. Rendelkezői beosztását szinte hiba nélkül fogja ellátni, meg is fog látszani az értékelésén. Színe az ibolya.

Skorpió: 10. 24. – 11. 22.

A plútó most cserbenhagyja, csillagközi köd mögé vonul, magára marad, legyen nagyon óvatos. Ahogy egy őszi közmondás tartja: tavasszal minden szemetet összefúj a szél a körúton. Legyen kifejezetten körültekintő párválasztást illetően. Bár az ellentétek vonzák egymást, győződjön meg róla, jól választott-e. A vasúton igen népszerű lesz az elkövetkező időkben, igyekezzen minél többet a barátaival lenni. Zöldsége a brokkoli.

Nyilas: 11. 23 – 12. 20.

Elképzelhető hogy az örökké földhözragadt nyilas kivételesen túl sokat vár a tavasztól. Higgadjon le, térjen vissza a hétköznapokba, és a legfontosabb: vegyen vissza az arcából Szerelmi élete tisztázódhat, akkár úgynevezett sorstalálkozásban is lehet része. Amennyiben IK-s, a túrán mindenképpen tegye oda magát, ezen múlhata jövője. A Jupiter segíteni fogja, amennyiben rá tud hangolódniaz energiáira. A vasutas teából erőt meríthet, fogyasszon minél többet. Színe a kék.

Bak 12. 21. – 01. 20.

Élete nyugalmasabb lehet tavasszal, sokan fogják a segítségét kérni.  Ne csüggedjen maradjon pozitív. Az állandó rivalizálás nem tesz jót a vérnyomásának. Szerelmi életében is változás állhat be, végre talán el tudja engedni régi szerelmét, vannak még halak a vízben (horoszkópjuk lennebb található). Szüksége lehet magányra, ne feledje, ez nem szégyen, nyugodtan menjen el sétálni egyet, hogy kiszellőztesse a fejét, miközben Szobi baracklevet kortyolgat. Itala, mint már mondtam a Szobi baracklé.

Vízöntő: 01. 21. – 02. 20.

A tél kifejezetten jót tett önnek, szinte újjászületett. Ezt próbálja meg a tavaszra is átvinni. Áprilisi szolgálataiban kaphat izgalmas beosztást, lássa el felelősségteljesen. Egy cserfes hangosbemondó lány, vagy egy határozott naplózó fiú megdobogtathatja a szívét. Tudakolja meg csillagjegyét, es olvassa az ő horoszkópját is, hátha megtudhat ezt-azt. Az Uránusz nemsokára a nyilas jegyébe lép, ami szintén pozitív energiákkal tölti el. Színe a zöld.

Halak: 02. 21. – 03. 20.

Télen sikerült rendeznie viharos párkapcsolatát, bár még mindig akadnak apróbb nézeteltérések. A Vénusz, a szerelem bolygója most a legerősebb, merítsen belőle erőt ezeknek a megbeszéléséhez. Amennyiben egyedülálló, eljött az idő az ismerkedésre, dobja be magát. Meglepőensok időt fog a vasúton tölteni, de ne feledje, ilyenkor a barátaival van, élvezze ki. Gyümölcse az ananász.

Veress Hunor

Pajtás: 54. tanfolyam, II. csoport
Ifi: 62-63. tanfolyam, V. csoport