Cikkek Programok Tanfolyam

Tanfolyamos ifik bemutatkozása

Nemsokára elindul a 66. gyermekvasutas tanfolyam, ahol 16 aranyos és mosolygós ifi izgatottan vár benneteket!

Tanfolyami csoportvezetés

Sziasztok!
Fejes Dani vagyok, immáron hatodik éve iFi a Gyermekvasúton, és idén Dominikával karöltve az osztályaitok iFijeinek a segítése lesz a fő feladatom, de remélem, hogy minél többetekkel megismerkedhetek majd a tanfolyam során! A 45. tanfolyamon kezdtem a vasutas pályafutásom, onnan kerültem a 3. csoport kötelékébe, majd később iFi éveimet a 7. csoportnál töltöttem el. Szeretem a kék színt, a kakaót, és a vicces kulcstartókat, imádok görkorizni, télen pedig jégkorizni és síelni. Inkább kutya párti vagyok, a macskákról pedig inkább ne beszéljünk!:)

Sziasztok Srácok! ?
Gera Dominika (Napsugár) vagyok, 20 éves, 6. éve ifivezető a Gyermekvasúton. A 66.tanfolyamon leginkább a Ti ifijeiteknek leszek segítségére Danival együtt, de egy közös játékra bármikor kapható leszek Veletek is;). Ifiként eddig a 9.
csoport számára igyekeztem felejthetetlen éveket varázsolni, mielőtt a tanfolyamra kerültem. Én már a „vének” közé tartozok, hiszen egyetemre járok és dolgozok. Szabadidőmben a vasúton töltött idő mellett sokat utazgatok, világot járok, kirándulok. Egy kávéval és egy kis karamellás csokival bármikor le tudtok venni a lábamról! Mániákus gyűjtögetője vagyok a vászontáskáknak és a bögréknek, szeretem a világos rózsaszín és a pasztell színeket.
Kívánom Nektek, hogy sok-ok szép évet, barátokat, élményeket hozzon számotokra a vasút, most egy nagyon izgalmas időszak veszi kezdetét az életetekben!:))
A tanfolyamon találkozunk!

 

A osztály

Sziasztok!

Én Tóth Kristóf vagyok, én leszek a 66. tanfolyam A osztályának az osztályfőnöke. Csobánkán lakom a szüleimmel és bátyámmal. Az Óbudai Gimnázium tanulója vagyok és már több mint 5 éve triatlonozom egyesületnél. Szabadidőmben nagyon szeretek rajzolni, sportolni és szakmai dolgokkal foglalkozni. Közel 4 éve járok rendszeresen rajzolni a Budai Rajziskolába. Ha van bármilyen szakmai vagy egyéb magán problémátok nyugodtan forduljatok hozzám bizalommal. Várlak titeket a tanfolyamon.

 

 

Sziasztok!
Kiss Botond vagyok,és én leszek az A osztály egyik ifije. Most töltöttem be a 16. évemet és ebből 6 évet töltöttem itt a vasútnál  Jelenleg a 10. osztályt koptatom informatika szakon. Nagyon szeretem az informatikát, és a hozzá kapcsolódó dolgokat. Ezenkívül szeretek videózni és vágni, valamint fotózni, ezért benne is vagyok a GYVTV szerkesztőségében. Kedvenc sportjaim közé tartozik a síelés és a biciklizés. Síelni még egészen kicsi koromban kezdtem.  Nagyon várom már hogy megismerhesselek titeket! Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám.
Pacsi, Boti

Sziasztok!
Dér Emese vagyok. A 17. kerületben lakom és oda is járok iskolába. Szeretek zenét hallgatni, ezért kis korom óta nagy vágyam, hogy megtanuljak gitározni. Bár még messze nem tökéletes, de lassan sikerülni fog. Olaszország a kedvenc országom, így nagy álmom még az, hogy megtanuljak olaszul. Mivel erre a suliba nincs lehetőségem, ezért ezt egy pár évig még kénytelen vagyok halasztani. Szabadidőmet szívesen töltöm olvasással, és bár mely meglepő két iskolai olvasmányunk vált a kedvenc könyvemmé. Mégpedig Jókai Mór: A kőszívű ember fiai és Kertész Imre: Sorstalanság című műve. A tanfolyamon remélem jobban megismerhetjük egymást.
Várlak titeket szeretettel, addig is sziasztok!

 

Sziasztok!
Lukács Nelli vagyok, és a 66. tanfolyamon az A osztály egyik ifivezetője leszek. 15 éves vagyok, és a Németh László Gimnáziumba járok, idén már harmadik éve. Nagyon szeretek gitározni és fuvolázni. A művészetek nagyon érdekelnek, ezért sokat szoktam festeni, vagy alkotni valamit. A divat iránt is érdeklődöm, és különleges stílussal rendelkezem. Nagyon szeretek tömegközlekedni, ha tehetném, napokig csak utaznék a városban. Ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám bizalommal. Már nagyon várom, hogy találkozzunk!
Puszi/pacsi, Nelli

 

 

B osztály

Sziasztok!
Puncsuhás Petrának hívnak, én leszek a B osztály osztályfőnöke. Gyálon lakom, szüleimmel, kis húgommal és két beagle kutyusommal. Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, játszani. A Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Többcélú Szakképző
Intézmény pedagógia szakán tanulok. Szabadidőmben szeretek olvasni, sütni, társasjátékozni, utazni és természetesen a barátaimmal lenni. Izgatottan várom, hogy találkozzak veletek és, hogy felejthetetlen perceket töltsünk együtt!
Puszi/pacsi: Petra <3

 

Sziasztok!
Dull Károly vagyok, de szólítsatok nyugodtan csak Karesznak. Már két éve az Eötvös József Gimnáziumba járok, nyelvi tagozatra. Ebből adódóan szeretem a németet és az angolt, de a matek, illetve a történelem sem áll távol tőlem. Szüleimmel és nővéremmel élek Pesterzsébeten. A hobbijaim közül kiemelném a citerázást, illetve a pingpongot. De emellett szeretek biciklizni, túrázni és korcsolyázni is.
Sok sikert a tanfolyamon!

 

 

Hello, hello!
Pap Ádám vagyok, és a 66. B osztály egyik ifivezetője leszek. A Kölcsey Ferenc Gimnáziumban tanulok angolt és franciát már második éve. Korábban 8 évig judoztam, amit 2 éve a baseball váltott fel. Mellesleg 7 éve fuvolázok, és 2 éve zongorázok, az előbbivel zenekarban is játszom, amivel már számtalan fellépesem volt, többek között a Müpában, és az Operett színházban. Imádok korcsolyázni, részben emiatt is a tél a kedvenc évszakom. Nagyon várom már hogy találkozhassunk, és megismerjelek titeket. Addig is legyetek jók, Sziasztoook!

 

Sziasztok!
Veronika vagyok, 16 éves és a 66. tanfolyam B osztályának egyik büszke ifivezetője. Van egy bátyám, aki szintén gyermekvasutas volt és az ő unszolására lettem én is az. Rajongok az olvasásért, különösen a fantasy regényekért, de a szabadidőmet szívesen töltöm rajzolással és színészkedéssel is. A kedvenc színem a sötétkék és néha a sárga, a szerencseszámom pedig a szerencsétlen 13-as : ) Az iskolai tantárgyak közül a kedvenceim közé tartozik az irodalom, a francia nyelv, valamint a biológia és a kémia (utóbbiaktól okosabbnak tűnök ; ) ) Remélem nektek is rengeteg sok felejthetetlen élményben lesz majd részetek itt a vasúton!
Au revoir Veronika

 

C osztály

Sziasztok!
Kerekes Mátyás vagyok, 15 éves, immár 5 éve vasutas. A 66. tanfolyamon a C osztálynak leszek az osztályfőnöke. Gödöllőn élek szüleimmel, két öcsémmel, és négy tyúkommal. A Deák Téri Evangélikus Gimnáziumban tanulok német tagozatos osztályban. Szeretem a vasutat, és a közlekedést, olykor szívesen megyek le a vasútállomásra vonatokat nézni. Másik nagy hobbim a zene – 8 évig tanultam zene tagozatos iskolában, ahol énekeltem kórusban és játszottam több hangszeren is. Alig várom, hogy találkozzunk, ha bármi kérdésetek van, vagy beszélgetnétek valakivel, keressetek nyugodtan engem, vagy az osztály bármelyik ifijét!
Puszi és pacsi helyett két méterről integetés:
Matyi

 

Sziasztok,
Dallos Ladó vagyok, a C osztály leendő ifivezetője. Székesfehérvár mellett, Tácon lakok, és a Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium Diákönkormányzatának alelnöke vagyok. Nagyon szeretek vívni, ez a kedvenc sportágam. Továbbá nagyon szeretem a repülést és szívesen töltök időt a barátaimmal. Ha bármilyen kérdésetek van, akkor forduljatok hozzám bátran és bizalommal, mert én legjobb tudásom szerint fogok Nektek segíteni! 
Talákozzunk a tanfolyamon, és már nagyon várom, hogy megismerjelek Benneteket!

Sziasztok!
Én Nagy Levente vagyok és itt a Gyermekvasúton leszek most tanfolyami ifivezető. Budapesten élek a családommal és a József Attila Gimnáziumba járok Újbudán. Szabadidőmben szeretek sportolni, kedvelem a labdajátékokat, főleg a kosarat és a focit. Egyébként zongorázni tanulok körülbelül már 6 éve. Van két papagájom és egy testvérem.

 

 

Sziasztok!
Engler Hanna vagyok és én leszek a C osztály egyik ifivezetője. A Hunfalvy János Gimnáziumba járok, közgazdasági szakon. Az egyik kedvenc időtöltésem a gitározás, illetve az éneklés. Szeretek sütni, főzni (szinte minden hétvégén csinálok valami finomat a családomnak). Szeretek még utazni és más kultúrákat is megismerni. Bármilyen kérdésetek van, vagy ha csak szeretnétek valakivel beszélgetni nyugodtan forduljatok hozzam. Nagyon várom már a találkozást!!!
Puszi: Hanna

 

 

D osztály

Sziasztok!
Szabó Laura vagyok, a 66. tanfolyamon én leszek a D osztály osztályfőnöke. Nagyon szeretem a gyerekeket, ezért a későbbiekben is a gyerekkel szeretnék majd foglalkozni. Szabadidőmben szívesen olvasok, illetve zenélek. A Német Nemzetiségi Gimnáziumban tanulok, ezért minden tantárgyam németül van. A német nyelv iránti szeretetem óvodában kezdődött, mert már ott elkezdtem elsajátítani a német nyelv alapjait. Van egy kutyám és meglepő módon egy mókusom is. Nagyon várom, hogy megismerjelek titeket és bízom benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat a tanfolyamon. Ha bármi kérdésetek lenne, akkor bátran forduljatok bármelyik ifivezetőhöz.

 

Sziasztok!
Korencsi Gergely vagyok, 15 éves. D osztály egyik ifivezetője leszek és rólam elöljáróban annyit, hogy nagyon szeretek utazni, futni, alkotni/rajzolni és emellett imádom az autókat. Szabadidőmben fotózni, túrázni vagy esetleg programozni szoktam. Kilencedik éve járok zenei foglalkozásra, illetve hatodik éve klasszikus gitározok és egyszer budapesti gitár versenyen is részt vettem. Imádom a vonatokat és vasút nagyon érdekes és izgalmas világát. 
Ha bármilyen kérdésed van akár a vasúttal vagy bármi mással kapcsolatosan fordulj
hozzám bizalommal!

Sziasztok!
Engem Hadas Tamás Mihálynak hívnak. Jelenleg a Xantus János Gimnáziumba járok, ahol emelt orosz szakon tanulok. Nagyon érdekel az orosz és más szláv nyelvek és kultúrák. Nagyon szeretem emellett a történelem és földrajz tantárgyakat. Szabadidőmben sokat túrázok és modellezem. Jelenleg Pestszentlőrincen lakom, és van egy kutyám és 3 macskám. Ha egy kis lelkizésre vágytok, nyugodtan forduljatok hozzám! Már nagyon várlak titeket!
Sziasztok!

 

Sziasztok!
Szoldán Zsuzsi vagyok, 14 éves. A 66-D osztályának egyik ifivezetője leszek. Az I. kerületi Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban vagyok 9.-es ebben az évben. Kedvenc tantárgyaim történelem és az angol, valamint szeptembertől olaszul is tanulok. Imádom a kutyákat, és nagyon szeretek enni is :). Szabadidőmben szoktam ukulelézni, illetve a barátaimmal találkozni vagy sportolni. 6 évig versenyszerűen karatéztam, de sajnos nem fért bele az időmbe, ezért már egy éve csak kettlebell edzésekre járok. Olvasni is szeretek, főleg Leiner Laura könyveit. Már nagyon várom, hogy találkozhassunk a tanfolyamon és megismerhesselek titeket.
Puszi/ pacsi: Zsuzsi <3

Címkék