Cikkek Érdekesség Gyermekvasút Klub Programok Szakmai

Novemberben is vár a KBK!

Egy igazán mozgalmas októbert tudhatunk magunk után, ugyanis nem kevesebb mint 3! kisvasutat látogattunk meg. Mivel nem szeretnénk, hogy ez a lánc megszakadjon, így minden kisvasút barátot szeretettel várunk november 13-án (szombaton), amikor is hazánk egyetlen megmaradt gazdasági vasútját, a Nagybereket átszelő Balatonfenyvesi Gazdasági Vasutat, valamint annak telephelyét fogjuk bejárni.

 

A találkozó 8:00-kor lesz a Déli pályaudvar pénztárcsarnokában, ahonnan vonattal utazunk le egészen Balatonfenyvesig. Itt kellemes utazással a vasút mindkét ágán és a telephely megtekintésesével töltjük a napot, majd vonattal visszautazunk a Déli pályaudvarra, ahová 17:24-re érünk vissza.

 

A program költsége az alábbiak szerint alakul:

Diákigazolvánnyal: 4000 forint

Hatósági igazolvánnyal (MÁK kártyával, 90%): 1000 forint

MÁV arcképes igazolvánnyal (NEM a Gyermekvasutas igazolvány):500 forint

 

A legújabb kormányrendelet értelmében az alkalomra mindenki hozzon magával maszkot, mivel a vonatokon csak abban utazhatunk!

Jelentkezésedet mihamarabb jelezed ezen kérdőív kitöltésével, ugyanis a helyek száma véges!

Ha jelentkezés után valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz jönni, akkor azt minél hamarabb írd meg a kisvasutbaratklub@gmail.com-ra! Ha az alkalmat megelőző 2 napban mondod le, akkor sajnos a program teljes árát ki kell fizetned!

 

Címkék

Hadas Tamás

Pajtás: 57. tanfolyam, II. csoport
iFi: 66-67. tanfolyam, III. csoport