Cikkek

Újra SiHuHu Messenger Bot!

Gondolom ha már régebb óta vagy a vasúton biztosan tudod, hogy régen mennyi mindenre lehetett használni a Messenger Chatbotot, de ha csak nemrég kerültél a csoportodhoz, akkor gyorsan elmondom neked, hogy mi is ez pontosan, és mire jó!

Lényeg a lényeg, ennek a chatbotnak az a szerepe, hogy számtalan fontos információt kérhetsz le, és tudhatsz meg. Ám nagyjából fél éve technikai problémák adódtak ezzel a felülettel, és egy idő után nem lehetett elérni nagyjából semmit sem. De az elmúlt napokban sikerült helyrehozni a problémát, és újra teljes üzemben működik a bot!

Mit kell tenned, ha szeretnéd te is elérni ezeket a funkciókat? Nagyon egyszerű, csak kövesd ezt a pár lépést, és a végére te is élvezheted ezeket a szolgáltatásokat:

  1. Nyisd meg a Facebook-ot (ha van), és ott keress rá a SiHuHu nevű oldalra. Ott kattints az üzenetküldés gombra, és ugorj egyből a harmadik lépésre. Ha nincs Facebook-od, akkor a második lépésben kaphatsz megoldást a problémára.
  2. Nyisd meg a Messengert, azon belül pedig keress rá a „sihuhu” kifejezésre. Ott egy már jól ismert kék logóval rendelkező oldalra kattints, és mehetsz is tovább a harmadik lépésre!
  3. Írj egy „start” üzenetet a botnak. Ezzel kész is vagy!
  4. Ha szeretnéd használni a kulcsszavakat, akkor ahogyan a „start” üzenetet küldted el, úgy az adott kulcsszavakat is beírhatod. Ha esetleg az egyiket elfelejtenéd, akkor csak írd be újra a „start”-ot!

Ha korábban is használtad a chatbotot, akkor neked sem árt, ha írsz egy „start”-ot a botnak!

Németh Gergely

Pajtás: 54. Tanfolyam, I. csoport
Ifi: 64-65. Tanfolyam, VIII. csoport