Cikkek Egyéb NVP Programok

Hamarosan itt a MiniCity!

November 27-én újra összejövünk egy rendhagyó nagyvasúti programra. De miért is lesz ez rendhagyó, hol lesz ez a program és miről fog szólni? Erre a kérdésekre szeretnénk nektek választ adni ebben a pár sorban.

Ezen a napon szeretnénk minden polgárt meginivitálni MiniCityibe, ahol a szakembereink megtanítanak titeket sok hasznos dologra, amit majd a saját városotokban is alkalmazni tudtok.

Azért nevezhető rendhagyónak ez a program mert eltérünk a megszokottaktól, és nem egy iskolába megyünk, hanem minden csoportnak lesz egy saját lakása és ide fognak majd ellátogatni a lebonyolítóink. De akkor ez nem is egy nagyvasúti program, hiszen nem is találkozunk a többi csoporttal? Ez igaz, viszont lesz lehetőség arra, hogy minden csoport láthassa hogyan tevékenykednek a többiek, ki, hogy építi a saját kis városát. Amiket tanulhattok nálunk: közlekedés, mezőgazdaság, orvostudomány stb. Persze ezeket egyáltalán nem egy tanórának kell elképzelni, hanem inkább valamilyen játéknak. Viszont amikor megérkeztek még azt sem fogjátok tudni, hogy melyik házba kell menjetek. Ezt is nektek kell majd kitalálnotok.

Találkozó november 27-én 12.30-kor minden csoportnak máshol (lentebb majd egy táblázatban részletezzük). Elbúcsúzás 17.45 ugyanott. Mindenkinél legyen inni, ennivaló.

Csoport: Helyszínek:
I. Kodály Körönd M
II. Rákóczi tér M
III. Szolgálat
IV. Batthyány tér M
V. Kálvin tér M
VI. Deák Ferenc tér M
VII. Erkel színház előtt
VIII. Gyöngyösi utca M
IX. Kossuth Lajos tér M
X. Örs vezér tere M
XI. Rákospalota újpest vá.
XII. Egressy tér
XIII. Keleti pályaudvar M
XIV. Szent Gellért tér M
XV. Petőfi híd, Budai híd fő