Ti írtátok

Fotósklub 2013.

Bejárat kitérőbe! - Fotó: Vetró Viktor

Ma, 2013. január 13-án tartottuk az első Fotós klubot. Sajnos, vagy éppen nem sajnos nem voltunk túl sokan, csak kb. 10 fő. Mindenki döntse el magának, hogy ez jó vagy rossz!
Miről is volt szó ezen az alkalmon? Először megbeszéltük, hogy Tamást ne bácsizzuk, mert azt nem szereti. Miután túl estünk ezen, elmondta, hogy mit is tervezett mára és az elkövetkezendő alkalmakra.  A mai alkalmon 3 főbb dolgot említettünk meg. 1.: Miről is lesz szó? Mi az, amit szabad fotózni, mi az, amit nem ajánlatos. Mire figyeljünk? Hogyan dolgozzuk fel a képeket? 2.: Mi van a kezünkben? Milyen üzemmódok vannak? Fényfelmérés. És végül, de nem utolsó sorban a 3.: Képalkotás, képfeldolgozás. Hogyan komponáljuk a kép(ek)et? Milyen képeket készítsünk? Hogyan dolgozzuk fel? Miután ezeket az ,,alap” dolgokat megbeszéltük, elemeztünk pár képet. Mindenkinek volt jó és rossz képe egyaránt. És eljött az első alkalom búcsúzós része. Egy új tudásokkal teli, jó napot zárhattunk magunk mögött.
Ha valaki esetleg kedvet kapna a fotózáshoz és csatlakozna, az az alábbi linken tudja ezt megtenni. (http://www.facebook.com/groups/480351318653930/) Mindenkit várunk sok szeretettel, legyen az természetfotós, vasútfotós, vagy csak hobbi fotós. Az, hogy mikor lesz a következő alkalom, még kérdéses. 

Vetró Viktor IV.

Vetró Viktor Máté

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .