Cikkek Egyéb

SOS karácsonyi ajándékötletek

Már hetek óta álmatlanul forgolódsz az ágyadban, mert közeleg a karácsonyi ajándékvásárlás ideje? Borsódzik a hátad a gondolattól, hogy tétlenül bolyongsz majd órákig a tömött sorok között? Rettegsz, hogy az Ebayről megrendelt csecse-becsék nem érkeznek meg időben? Na azt már nem!

Számtalanszor esett meg már veled is, hogy utolsó pillanatra hagytad a karácsonyi ajándékok megvásárlását? Mi több, számtalanszor esett már meg, hogy 23-a reggel még mindig ötleted sem volt, mit adj szeretteidnek?
Ha ezen sorok alatt magadra ismertél, akkor ne habozz, görgess lejjebb!

Ajándékok Anyucinak, idősebb nővérnek, nagynéninek 

1.,,Énidő” csomag 

,,Jaj, de jól esne most egy forró fürdő és a kedvenc sorozatom!” Hallatszik a mondat néha egy-egy fáradt szemű Anyukától a konyhában sürögve-forogva egy nehéz nap után, vagy éppen egy nővértől, aki az órák óta tartó tanulás után csak kidugta a fejét a szobájából. Egy ilyen csomag ösztönző lehet a pihenésre, amelyre a karácsonyi hajsza után különösképp szükség lesz. 🙂 Na de, hogy mit is tegyél bele?
Egy finom gyümölcsös teaválogatással, kávékülönlegességgel, illatgyertyával, kézműves szappannal, esetleg fürdőbombával semmiképp sem tudsz mellényúlni!

Kávé: Cafe Frei, Tchibo, Costa Cafe
Illatgyertya: Pepco, IKEA
Kézműves szappan, fürdőbomba: Rossmann, DM, Müller, LUSH, karácsonyi vásárok

2. Virág, virág, virág 

Egy olyan ajándék, ami ugyan inkább kiegészítésként szolgál, de nagy mennyiségben, különféle változatokban  más növénykékkel tarkítva teljes értékű ajándékként is megállja a helyét. Előtte azonban kérdezd meg Aput, nehogy pont olyannal próbálj meg kedveskedni, ami allergiát vált ki!

3. Illatok
Bizonyára te is álldogáltál már valaha valamelyik drogéria parfümökkel tömött polcai előtt, miközben Anyukád a kezében egy tesztert szorongatva sóhajtozott, hogy ezt az illatot utoljára húszévesen érezte. Velem ugyan ez éppen Apukám társaságában esett meg, így nem is volt kérdés, mit kap majd karácsonyra.
Lány tesó esetében pedig szintén széles a választék, mindössze a fürdőszobáig szükséges kikommandóznod vagy belopóznod a szobájába, amikor nincs otthon, hogy meglesd, milyen illat van fogyandóban. De aztán semmi nyúlka-piszka! 🙂 Ugyanez a helyzet az egyéb kozmetikai termékekkel, ha női családtagjaid rendszeresen használnak ilyet, már meg is van, mi kerül a fa alá!

Itt találsz mindent: Müller, Rossmann, DM
Parfüm: Douglas

4. Konyhai eszközök

Ezeknek megannyi ötletes variációja létezik, kezdve a karácsonyfás fakanáltól a masnival átkötött, dagasztó tálba rejtett karácsonyi konyhai eszközökön át, de beszéljenek helyettem inkább a képek:

Itt találhatsz konyhai eszközöket: IKEA, Vasedény, Mikonyhank.hu

 

Ajéndékok Apucinak, Nagypapának, Bátyónak

1.Bolondos zoknik

Szerintem nem is kell bemutatnom. Pizza szelet vagy kis kávébab, kisautó vagy aktatáska, a választék végtelen, az ajándék pedig ütős.

Itt találod őket: H&M, Dedoles.hu, Zokniwebshop.hu

2. Erős Pista Szaloncukor
Csípős imádók, figyelem! Egyszerűen zseniális. Én sem hallottam róla korábban, de ez egy olyan ajándék, ami meghozza a karácsonyi hangulatot minden férfi (vagy neadjisten női) hozzátartozód számára, még ha nem is a megszokott módon.

Itt találhatod: Tesco, Szaloncukorbolt.hu

3. Ötletesebbnél-ötletesebb pólók, pulóverek
Ha esetleg Anyukád kifinomult stílusa nem engedi, hogy utcára lépjen ilyenben, akkor mindenképpen tudom ajánlani ezeket a fantasztikusan jópofa pólókat, pulcsikat apukák, nagypapák, fiútestvérek részére. A ruhaneműkön túl a legtöbb helyen maszk és bögre is nyomtatható, ha már az imént soroltaktól leszakadna a ruhásszekrény. A feliratra számtalan ötletet találsz az interneten és az adott üzletekben is, azonban az az igazi, ha valami egyedit találsz ki. 😉

Itt tudsz csináltatni azonnal nyomtatással: kretaiv-polo.hu, kincsempolo.hu, Go Print

4. Kulcstartó
Aprócska, mégis teljesen személyre szabható és rengeteg ötletet lehet benne vegyíteni, az pedig garantált, hogy mindig eszébe jutsz reggel autóba szálláskor vagy munkából hazaérkezvén.

Innen tudsz rendelni: meseloajandekok.hu, rmekszer.hu, digidekor.hu (még karácsonyig pont megérkezhet)

Sok sikert, kellemes ünnepeket! 🙂

 

Sinka Zsófia

Pajtás: 53. tanfolyam, VIII. csoport
Ifi: 64-65. tanfolyam, XIII. csoport