Cikkek NVP Programok

Folyt. Köv. 2.0

Hé! Megint én vagyok. Remélem megkaptad az előző levelemet. Egyre nagyobb bajban vagyok. Remélem nem felejtetted el, hogy Március 19-én segítened kell nekem. Most van egy kis időm, gyorsan megpróbálom összefoglalni a legfontosabbakat.

A lényeg, hogy van egy titkom. Egy akkora titkom, amit senkinek nem mondhatok el, még neked sem teljesen. Pont ezért kérlek arra, hogy a tulajdonodban lévő információkat felhasználva mutassátok meg a csoporttársaitokkal mindenkinek, amit tudtok. Lehet kicsit zavaros, de hidd el a végére minden világossá fog válni, ígérem, hogy a végére összeáll majd a kép és akkor mindenki megtudja az igazat!

Mondom a részleteket:

Találkozzatok 2022. március 19-én 8:00-kor a csoportotokkal a Móricz Zsigmond körtéren, ott majd pár barátom el fog vezetni titeket a Szent Imre Gimnáziumba, ahol mindenre fény derül.

Fontos, hogy hozz magaddal egész napra elegendő ételt és italt, mert 17.15-kor fogunk elbúcsúzni a Móricz Zsigmond Körtéren, ezen kívül pedig még minden olyan ruhát és kelléket amire szükséged lehet a nagy leleplezéshez.

Ott találkozunk!

Ne hagyj cserben, számítok rád!

Folyt. Köv.

Ámon

Címkék