Gyermekvasút Tanfolyam Vasúton

68-69. tanfolyam osztályképek

Már több mint egy hónap telt el, hogy fogadalmat tettek 2022. június 25-én a 68. és 69. tanfolyamot sikeresen elvégző, újdonsült gyermekvasutasai. Az egy hónapnyi nyári táborok és nyaralások miatt már biztos megfakult az Avatás emléke, bárminnyire is nem volt olyan régen. Ezt orvosolva már elérhetők a SiHuHu weboldalán az avatási ünnepség után készült osztályképek.

A szemfülesek észre vehetik, hogy ebben az évben – szakítva a hagyományokkal – a pizzériához közelebbi aluljáróban, a falfestmény előtt készültek el az osztályképek. A régimotorosok tudhatják, hogy régen mindig a Táborban, az Alakuló tér lépcsőjén készültek a képek. Idén sajnos a tábori tereprendezések miatt nem lehetett a szokásos helyen a fotózkodást megtartani, de biztosak vagyunk benne, hogy ennek tanfolyamnak tablója – ezzel különleges háttérrel –  biztosan fel tudja majd venni a versenyt a többi Széchenyihegyen álló tanfolyami tablóval, ha majd elkészül (előreláthatóan a következő tanév közepén).

Ez az avatást nem csak a rendhagyó fotózkodás teszi emlékezetessé. 2022-ben „történelmi mennyiségű” ifjú vasutas: több, mint 180-an sorakoztak fel a Hűvösvölgyi vasútállomás melletti téren. Ám ebben az évben nem csak új gyermekvasutasokat avattunk, hanem táborunk új szállásépületét is ezen a napon adták át.

Balról-jobbra: Besztercán Kornél (Gyv), Keresztes Péter (GyvA), Koncz Zsófia (TIM) és Pafféri Zoltán (MÁV)

A következő gyermekvasutas tanfolyam október 1-jén fog indulni.
További információ a gyermekvasut.hu/tanfolyam weboldalon olvasható.

Gulyás-Balla Márk

Pajtás: 55. tanfolyam, XII. csoport
iFi: 64-65. tanfolyam, IX. csoport
Ifiképzés