Tanfolyam

Tanfolyam Szépjuhásznén :)

50. tanfolyam novemberben, Virágvölgy állomás
50. tanfolyam novemberben, Virágvölgy állomás

2012. december 8-án a tanfolyam ismét egy csodás gyakorlaton vett részt, és ezzel megint csak közelebb kerültünk ahhoz, hogy a tanfolyamosokból igazi gyermekvasutasok legyenek. Szombat reggel a hideg és a hó ellenére rengeteg tanfolyamos gyerkőc várakozott az indulásra a Széll Kálmán téren. Aztán a reggeli vacogás ellenére is elindult a nap. Kirándultunk a János-hegyre, csúszkáltunk a jégen, aztán Szépjuhászné állomást körbejártuk, a Dominó 55-öt is megcsodáltuk.

Meneteltünk, jobbra-balra-hátra fordultunk, tisztelegtünk, és harsányan, vidáman énekeltük új tudományunkat, a Gyermekvasutas indulót. A pénztárgépekkel is megismerkedtünk, így mindenki lepecsételt jegyekkel térhetett haza, amit elrakhatott emlékbe. Ez a tanfolyam is remekül alakult, hiszen este mindenki mosolyogva mesélte anyunak-apunak az élményeket. Viszont még nincs vége a mókának, hiszen nemsokára indulunk Madagaszkárra, ahova reméljük minden A, B, C és D osztályos gyerek velünk tart!

Ági

Az 50. gyermekvasutas tanfolyam Virágvölgy állomáson
Az 50. gyermekvasutas tanfolyam

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .